Έπαθε Ελεονώρα Μελέτη: Η ξανθιά Τερέζα από τους Mazoo & The Zoo έγινε μητέρα Στα 37 της και παραμένει ο εφηβικός μας έρωτας

Mazzoo and the Zoo: Το αγαπημένο συγκρότημα όλων των μικρών μας φίλων που μας κρστούσε συντροφιά στην τηλεόραση για πολλά χρόνια μέχρι και σήμερα στο YouTube. Η ξανθιά καλλονή Τερέζα, ήταν το ένα από τα τρία μέλη του συγκροτήματος και έκλεβε πάντα την παράσταση με το νάζι και την ομορφιά της. Σήμερα, είναι μία γυναίκα 37 ετών και οι φωτογραφίες της μας άφησαν με το στόμα ανοικτό.

Mazzoo and the Zoo: Η ξανθιά Τερέζα 15 χρόνια μετά

Έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια απο τότε που η Τερέζα Τασσού και τα δύο αδέλφια Ευθύμης και Άρτεμις (η μελαχρινή) Κοκκιναρά ήταν οι περίφημοι Mazoo & the Zoo που ήταν το αγαπημένο συγκρότημα των παιδιών στα τέλη της 1ης δεκαετίας του 2000.

Η όμορφη της παρέας ήταν η Τερέζα Σάσσου, η οποία ξεσήκωνε με το νάζι της και τον χορό της τα πιτσιρίκια και είχε κάνει τους μπαμπάδες να την κοιτούν με το στόμα ανοικτό. Η εντυπωσιακή 37χρονη Τερέζα δεν έχει αλλάξει καθόλου παρότι έχουν περάσει τόσα χρόνια απο τους Mazoo & the Zoo.

Πλέον είναι παντρεμένη και μάλιστα πριν απο 6 μήνες έφερε στον κόσμο και το πρώτο της παιδί, ένα αγοράκι το οποίο κλέβε την παράσταση στις φωτογραφίες της μαμάς του που ανεβάζει η ίδια στο Instagram. Δείτε και εσείς πως είναι πλέον η ξανθιά τραγουδίστρια των Mazoo & the Zoo στα 37 της χρόνια της ηλικίας της και μαμά:

Related posts

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»

Με κλώσες παρομοιάζει τις γυναίκες ο Μητροπολίτης Κοζάνης :«Να γυρίσουν σπίτια τους, να μαζέψουν τα παιδιά τους»