Μάριος Παπαγεωργίου: Οι πρώτες δηλώσεις της μάνας του μετά την ελπίδα πως βρέθηκε ο τάφος του

Μάριος Παπαγεωργίου: Ήταν καλοκαίρι του 2012  όταν ο άτυχος νέος εξαφανίστηκε μυστηριωδώς χωρίς να δώσει ποτέ ξανά κανένα σημάδι ζωής. Η μητέρα του Μάριου και όλη η οικογένειά του, περιμένει με αγωνία τις εξελίξεις από τα οστά που βρέθηκαν στα Δερβενοχώρια τις προηγούμενες μέρες για να δουν αν πρόκειται πράγματι για την υπόθεση που τους απασχολεί μια δεκαετία χωρίς να έχουν βρει τον άνθρωπό τους.

Μάριος Παπαγεωργίου: Τι δήλωσε η οικογένειά του για τα μακάβρια ευρήματα

Με αγωνία αναμένει η οικογένεια του Μάριου Παπαγεωργίου να δει αν τα οστά που βρέθηκαν σε σπηλιά στα Δερβενοχώρια ανήκουν στον άνδρα που δολοφονήθηκε το 2012. Ο δικηγόρος της οικογένειας Νίκος Ρουσόπουλος μίλησε για την υπόθεση. «Είναι μία υπόθεση που έχει κρατήσει πάρα πολλά χρόνια. Τα οστά βρέθηκαν στην περιοχή των Δερβενοχωρίων που κινήθηκαν οι ήδη καταδικασθέντες και δολοφόνοι του άτυχου Μάριου. Προκύπτει από τις τηλεφωνικές επικοινωνίες ότι κινήθηκαν στην περιοχή, όποτε περιμένουμε με μεγάλη αγωνία τα αποτελέσματα» είπε στο Mega Καλημέρα.

Για την αντίδραση της μητέρας του Μάριου Παπαγεωργίου, ο κ. Ρουσόπουλος επεσήμανε πως, «είναι τεράστια η αγωνία της, είναι μεγάλο το άγχος της. Περιμένει 10 χρόνια να βρει κάτι από τον Μάριο. Έχουμε καταδικασθέντες και 18 χρόνια ο εγκέφαλος, σε πολυετείς καθείρξεις, οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι, έχουμε νέες διώξεις σε 8 άτομα που φέρεται να είναι άμεσοι συνεργοί του “εγκεφάλου” και δυστυχώς κάνεις μέχρι σήμερα δεν έχει μιλήσει». Υπενθυμίζεται ότι ήταν Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012 όταν ο 26χρονος Μάριος Παπαγεωργίου, φεύγει από το Διακοπτό Αχαΐας όπου βρισκόταν για διακοπές με τη μητέρα του για την Αθήνα. Από εκείνη την ημέρα η μητέρα του δεν τον ξαναείδε ποτέ. Όλα αυτά τα χρόνια η Αστυνομία εξακολουθεί να αναζητά τη σορό του, ενώ δεκάδες είναι και οι εκπομπές που έχει αφιερώσει η Αγγελική Νικολούλη αναζητώντας το τι ακριβώς έγινε.

Related posts

Ραγίζουν καρδιές στην Κρήτη: Ο 17χρονος γιος τους “έφυγε” σε τροχαίο & γέμισαν μηνύματα τη στάση να θυμούνται όλοι

Θρήvoς στην Αστυνομία: Πέθανε μπροστά στον άντρα της 46χρονη αξιωματικός, μητέρα ενός ανήλικου παιδιού

Της ακρωτηρίασαν και τα 2 πόδια: Άσχημα νέα για την 20χρονη φοιτήτρια στην Πάτρα που κατέρρευσε μέσα στη Σχολή της