Μάριος Αθανασίου: «Όσοι αναφέρονται στον Λιγνάδη, στο εξής θα λένε και το «βιαστής ανηλίκων»

Ο γνωστός ηθοποιός Μάριος Αθανασίου, είχε μιλήσει Στο Κόκκινο 105.5, και όπως κι άλλοι αναφέρθηκε στην αποφυλάκιση του Λιγνάδη: «Ήταν περίεργη η απόφαση του δικαστηρίου για τον Λιγνάδη. Δεν μπορώ να καταλάβω τη λογική της αναστολής – αν και δεν είμαι νομικός».

Μάριος Αθανασίου: « Υπάρχει ενοχή και καταδίκη. Υπάρχει μια νίκη μέσα σε όλο αυτό»

«Παρά τη ντροπή, τον θυμό που νιώθουμε, πρέπει να κρατάμε κάτι σημαντικό: υπάρχει ενοχή και καταδίκη. Υπάρχει μια νίκη μέσα σε όλο αυτό. Κι αναφέρεται πλέον υποχρεωτικά κι από εκείνους, τους δημοσιογράφους, που το προηγούμενο διάστημα δεν ανέφεραν καν το όνομα του Λιγνάδη. Πλέον όταν θα αναφέρονται στον Λιγνάδη, θα λένε και το ‘βιαστής ανηλίκων’», πρόσθεσε.

«Να κρατήσουμε επίσης κάτι επίσης πολύ σημαντικό», είπε ακόμη ο κ. Αθανασίου. «Τα παιδιά, τα θύματα βρήκαν τη δύναμη να μιλήσουν. Και η Ναταλί Χατζηαντωνίου από το ρεπορτάζ της οποίας ξεκίνησαν όλα, έκανε εκπληκτική δουλειά, έκανε πραγματική δημοσιογραφία».

Τέλος, μεταξύ άλλων τόνισε ότι «στόχος της απόφασης είναι να μένουν τα στόματα κλειστά. Και τώρα άλλα παιδιά, που μπορεί να έχουν ζήσει ή να ζουν ανάλογες καταστάσεις ως θύματα θα φοβούνται να μιλήσουν. Εμείς όμως, η κοινωνία, θα πρέπει να είμαστε δίπλα τους, ώστε να ανοίγουν τα στόματα και να ακούγονται οι μαρτυρίες».

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»