Μάνα γέννησε σε δημόσιο νοσοκομείο και εγκατέλειψε το νεογέννητο βρέφος της στη λεκάνη της τουαλέτας για να το ξεφορτωθεί

Ένα νεογέννητο σώθηκε αφότου βρέθηκε ζωντανό σε μια λεκάνη τουαλέτας, σε ένα νοσοκομείο στην πόλη Tianjin στη βορειοανατολική Κίνα, όπου η μητέρα του προσπάθησε να το εγκαταλείψει.

Το μωρό ανακαλύφθηκε από σοκαρισμένους μάρτυρες που άκουσαν το κλάμα του από το εσωτερικό μιας τουαλέτας και ειδοποίησαν αμέσως τους νοσηλευτές.

Η νεαρή μητέρα φέρεται να προσπάθησε να εγκαταλείψει το νοσοκομείο όμως την σταμάτησαν οι νοσηλευτές κι έτσι δεν κατάφερε να το σκάσει.

Το νοσοκομείο ανέφερε ότι το παιδί φαίνεται υγιές και πως η κατάστασή του ήταν σταθερή, ενώ η μητέρα του έμεινε έγκυος εκτός γάμου και δεν ενημέρωσε την οικογένειά της για την εγκυμοσύνη της.

Τα βίντεο που τραβήχτηκε από το μπάνιο όπου εγκαταλείφθηκε το βρέφος δείχνει τις νοσοκόμες να βγάζουν το νεογέννητο από μια λεκάνη τουαλέτας.

Οι νοσοκόμες βρήκαν το μωρό, του οποίου το φύλο δεν αποκαλύφθηκε, και τον πλακούντα της μητέρας μέσα στην τουαλέτα, σύμφωνα με αναφορές.

Μια νοσηλεύτρια φαίνεται να τυλίγει το νεογέννητο σε μια πετσέτα πριν καθαρίσει το παιδί βάζοντάς το κάτω από το νιπτήρα.

Στο βίντεο, καλεί έναν μαιευτήρα να την βοηθήσει, ενώ παράλληλα λέει στο προσωπικό του νοσοκομείου: «Μην την αφήνετε να φύγει!» – αναφερόμενη στη μητέρα του μωρού.

Η ταυτότητα της μητέρας δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη ενώ το περιστατικό βρίσκεται υπό αστυνομική έρευνα.


διαφορετικό

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»