Καταρρέει η κατάσταση του Πέτρου Φιλιππίδη: Ζει στα όρια της φτώχειας- Τι ανέφερε ο δικηγόρος του

Ο Πέτρος Φιλιππίδης, μετά την μάχη που έδωσε στο δικαστήριο με τις καταγγελίες περί σεξουαλικές παρενοχλήσεις, αλλάζει καριέρα και ψάχνει να βρει τρόπο για να επιβιώσει καθώς η φτώχεια του χτύπησε την πόρτα.

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος του Μιχάλης Δημητρακόπουλος, στην εκπομπή Το Πρωινό τις εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση Πέτρου Φιλιππίδη καθώς και τη σημερινή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ηθοποιός, εν αναμονή της απόφασης του Εφετείου.

Η σημερινή κατάσταση του ηθοποιού

Ο δικηγόρος του γνωστού ηθοποιού, μίλησε αρχικά στην εκπομπή για την αγωγή του Γ. Παπαμιχαήλ στον Γιώργο Λιάνη, αλλά και για την υπόθεση της Εύας Καϊλή. Στη συνέχεια της εκπομπής, ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε τον κ. Δημητρακόπουλο για τις εξελίξεις στην υπόθεση Φιλιππίδη.

Σε ερώτηση του Λιάγκα για το πότε αναμένεται να γίνει το Εφετείο, ο κ. Δημητρακόπουλος είπε πως δεν μπορεί να το γνωρίζει γιατί αυτό θα εξαρτηθεί από το πότε θα καθαρογραφεί η απόφαση, αποκάλυψε πως ζει πλέον μέσα στο σπίτι σαν να παραμένει στη φυλακή, σημείωσε πως η φτώχει του έχει χτυπήσει την πόρτα και τόνισε πως θα ήθελε πλέον να εργαστεί ακόμα και ως μεταφραστής βιβλίων από τα αγγλικά!

Αναλυτικά:

Λιάγκας: «Πώς είναι η καθημερινότητά του τώρα πια; Είναι ελεύθερος, είναι έξω έχει δύο καταδικαστικές για τις απόπειρες βιασμού μόνο από τις αποφάσεις στην πρωτόδικη διαδικασία, περιμένουν το Εφετείο για να αθωωθεί φαντάζομαι».

Δημητρακόπουλος: «Τυπικά να σας πω κάτι, τυπικά ελεύθερος είναι. Ουσιαστικά αυτή τη στιγμή ο Πέτρος ο Φιλιππίδης είναι απομονωμένος στο σπίτι του. Είναι σε μια κατάσταση πάρα πολύ άσχημη.

«Γιατί ένας άνθρωπος με τόσο έντονη προσωπικότητα, φανταστείτε τώρα, είναι σπίτι, δε βγαίνει έξω και διαβάζει βιβλία. Αυτή είναι η ζωή του και σιγά σιγά η φτώχεια αρχίζει και χτυπάει πολύ έντονα την πόρτα του σπιτιού», πρόσθεσε ο δικηγόρος.

Λιάγκας: «Οι πηγές εισοδήματος ποιες είναι τώρα;»

Δημητρακόπουλος: «Η οικογένεια, βοηθάνε…Η φτώχεια, σας το ξαναλέω χωρίς ίχνος υπερβολής, η φτώχεια χτυπάει πολύ δυνατά την πόρτα του Πέτρου του Φιλιππίδη. Κανείς μα κανείς δεν του δίνει τη δυνατότητα κάποια δουλειά να κάνει. Αυτός ο άνθρωπος ξέρει άριστα τα αγγλικά, γνωρίζει και μεταφράζει βιβλία ξένων συγγραφέων…Κάνω μια έκκληση δημόσια τουλάχιστον να του δώσουν κάποια βιβλία να μεταφράσει για να μπορέσει να ζήσει»

Στη συνέχεια ο κ. Δημητρακόπουλος είπε, «Αθωώθηκε για τους τετελεσμένους βιασμούς, είναι μια ηθική δικαίωση, αλλά μέχρι να γίνει γρήγορα και αυτό το Εφετείο για τις απόπειρες, καταλαβαίνετε, η ζωή του θα είναι ένα δράμα».

«Έφυγαν δυο τετελεσμένοι βιασμοί, έφυγε το 80% της υπόθεσης, ένας άνθρωπος που δε βίασε θα έκανε απόπειρες; Δεν θα μιλήσω καθόλου πλέον για την ουσία της υπόθεσης», πρόσθεσε.

Related posts

Εκτακτο – Μεγαλη φωτια στο πολυτελές yacht με 110 επιβάτες: Πηδούν στη θάλασσα για να σωθούν

‘Εκτακτη προειδοποίηση: Θερμικές καταιγίδες μετά τον καύσωνα – Ποιες περιοχές θα πλήξουν

Παγκόσμιο μπλακ άουτ: Χιλιάδες επιβάτες περιμένουν με τις ώρες στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος – «Έπεσαν» τα συστήματα της Microsoft