Ηλίας Μίχος- βιαστής στα Σεπόλια: «Μου έστησαν παγίδα – Θα κάνω αποκαλύψεις»

Ηλίας Μίχος: Ο βιαστής της 12χρονης από τα Σεπόλια αναφέρεται πλέον με το ονοματεπώνυμό του και τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του έχουν βγει στη δημοσιότητα τις τελευταίες ημέρες. Ο Ηλίας Μίχος κατηγορείται για βιασμό ανήλικης και μαστροπεία και σε τελευταίες δηλώσεις του στον Εισαγγελέα είπε πως όλα είναι μία καλοστημένη πλεκτάνη για να καταστρέψουν αυτόν και την οικογένεια του.

Ηλίας Μίχος: Τι είπε στον δικηγόρο του

Ο δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας μίλησε για 15-20 λεπτά με τον 53χρονο Ηλία Μίχο, που κατηγορείται για τον βιασμό της 12χρονης στα Σεπόλια καθώς και για το ότι την εξέδιδε και παραμένει κρατούμενος στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, προκειμένου να εξετάσει εάν θα αναλάβει την υπεράσπισή του.

Ο κ. Νουλέζας δηλώνει στο ότι «ο κατηγορούμενος δεν δέχεται τις κατηγορίες, υποστηρίζει ότι είναι ένας πατέρας, ένας οικογενειάρχης, που ουδέποτε έχει απασχολήσει τη Δικαιοσύνη, με άψογη κοινωνική παρουσία σε όλους τους τομείς. Θεωρεί ότι επειδή είχε ιδιαίτερα σημαντική κομματική δραστηριότητα εντός της Νέας Δημοκρατίας, λόγω αντιζηλίας ή έχθρας, κάποιοι του έστησαν παγίδα, προσπάθησαν να τον παγιδεύσουν για να τον εξοντώσουν ηθικά, κοινωνικά και πολιτικά. Ουδέποτε προσπάθησε να φιλοτεχνήσει ψεύτικο προφίλ. Το προφίλ του αποτύπωνε τη δραστηριότητά του.

Ηλίας Μίχος: Αύριο στην Ανακρίτρια

Θα μιλήσει ανοιχτά αύριο στην Ανακρίτρια. Η γυναίκα του δεν του συμπαρίσταται γιατί είναι τρομοκρατημένη. Ο κατηγορούμενος υποστηρίζει ότι θα αποκαλύψει στοιχεία και ονόματα και αυτό θα συμπαρασύρει πολλούς υψηλά ιστάμενους που τον έχουν επιλέξει ως εξιλαστήριο θύμα. Εγώ εφόσον αναλάβω την υπόθεση, αν και με ενοχλεί ότι αφορά αδικήματα σε βάρος ανήλικου παιδιού, θα πράξω το νομικό καθήκον μου διότι και ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος απολαμβάνει του τεκμηρίου της αθωότητας, αν και δυστυχώς έχει ήδη καταδικαστεί στα μάτια της κοινής γνώμης.

Με την οικογένεια της ανήλικης είχε άριστες σχέσεις και συνέδραμε ηθικά και υλικά. Ουδέποτε διανοήθηκε να βλάψει την ανήλικη. Στο τηλέφωνο τον άκουσα ψύχραιμο, ενδεχομένως δεν έχει αντιληφθεί το μέγεθος του προβλήματος. Εγώ εφόσον λάβω γνώση της δικογραφίας, της κατάθεσης της ανήλικης και της ιατροδικαστικής έκθεσης θα είμαι σε θέση να τοποθετηθώ. Δεν πρέπει να προδικάζουμε την ενοχή κανενός, έχοντας άγνοια της δικογραφίας. Πρέπει να σεβαστούμε ότι αυτός ο άνθρωπος που λιθοβολείται δεν έχει καταδικαστεί».

Related posts

Φωτιά στη Βάρης-Κορωπίου: Απανωτά «112» σε όλη την Αττική – Εκκενώνεται ο ιππικός όμιλος και 3 σχολεία

Σοβαρό τροχαίο μετά από σύγκρουση ΙΧ με φορτηγό – Εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητο ο οδηγός

«Την πήγα στο χωράφι και την…»: Αυτός είναι ο 37χρονος θείος που σκότωσε το 11χρονο κοριτσάκι