Η τραγωδία που αποκαθήλωσε την Ζέτα. Δεν κάνει για «ζωντανό»

Η φετινή χρονιά θα φέρει φινάλε για πολλές παρουσιάστριες. Και για την Ζέτα Μακρυπούλια όσον τουλάχιστον αφορά στο κομμάτι του ζωντανού προγράμματος. Το χθεσινό «Sunday live» πάλι δεν βλεπόταν. Και όλοι φυσικά ανέμεναν το φινάλε και την πρώτη κοινή τηλεοπτική εμφάνιση Χατζηγιάννη – Μακρυπούλια.

Ένα φινάλε που βέβαια εξελίχθηκε σε βατερλώ και όχι λόγω της έμφυτης συστολής του τραγουδιστή όπως θα περίμεναν πολλοί. Η Ζέτα ήταν αμήχανη και δεν μπορούσε να διαχειριστεί τον σύντροφό της στον αέρα. Δύο στιγμές εκείνος την έσφιξε θερμά στην αγκαλιά του, εκείνη φάνηκε στο φακό πως αντέδρασε σχεδόν μηχανικά.

Ούτε όπως και ο Νίκος Μουτσινάς έκανε κάτι για να σώσει την κατάσταση. Και εκεί που όλοι περίμεναν πως θα βγει μια είδηση, μια τρυφερή στιγμή, κάτι, το απόλυτο τίποτα… Μάλλον επιβεβαιώνονται όσοι έλεγαν ότι η Ζέτα δεν κάνει για ζωντανό ή για ν ακριβολογώ κάνει για προκάτ ζωντανό τύπου δηλαδή «Just the two of us» και «Dancing» που η σκαλέτα είναι πάνω κάτω η ίδια από την αρχή μέχρι το τέλος. Το αποτέλεσμα; Το διαβάσατε σε νωρίτερη αναρτηση μου…ΤΡΑΓΩΔΙΑ!

πηγη

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα