Έτσι Απάντησε ο Ντάνος στις Κατηγορίες Πώς Παίρνει δουλείες από ηθοποιούς;

Ο Ντάνος έκανε την προηγούμενη εβδομάδα την πρεμιέρα του στο Τατουάζ και άφησε ιδιαίτερα καλές εντυπώσεις. Η συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του Alpha έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως από καλλιτέχνες και όχι μόνο.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος εντοπίστηκε από τον Γρηγόρη Μπάκα και την κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» σε αγαπημένο του καφέ. Για πρώτη φορά λοιπόν μετά την πρεμιέρα του στην υποκριτική, ο νικητής του Survivor παραμένει προσγειωμένος.

«Συμμετέχω στο Τατουάζ και είναι αρκετό. Δεν είναι κάτι που φανταζόμουν σοβαρά. Μιλάμε για μία οικογένεια που με αγκάλιασε», δήλωσε αρχικά για τη νέα του επαγγελματική αρχή.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποκάλυψε πως η δουλειά που έχει αναλάβει είναι αρκετά δύσκολη. Αναλυτικά σημείωσε:«Είναι μία δουλειά που προϋποθέτει πολλές ώρες και πολλές μετακινήσεις. Θέλω κι εγώ το χρόνο μου να είμαι σωστός στις νέες μου υποχρεώσεις, να είμαι σωστός στις παλιές μου, να έχω χρόνο για εμένα… για τους φίλους μου».

Πώς όμως αντέδρασε για τα σχόλια πως πιθανώς παίρνει δουλείες από ηθοποιούς; «Δεν θέλω να τοποθετηθώ πάνω σε αυτό. Εγώ έκανα μία κίνηση που προέκυψε μετά από πολλή σκέψη. Δεν θέλω να απαντήσω σε αυτά τα πράγματα, ο καθένας έχει την άποψή του», δήλωσε λιτά.

Δείτε το βίντεο με την πρώτη του συνέντευξη.

via

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα