Γυναικοκτονία στον Πειραιά: «Την πυροβόλησα γιατί μου είπε ότι θα τα φτιάξει με άλλον»

Άλλη μία γυναικοκτονία που συγκλόνισε το πανελλήνιο την περασμένη εβδομάδα, όταν μία 19χρονη άφησε την τελευταία της πνοή από το χέρι του ίδιου της του συντρόφου. Όπως ισχυρίζεται εκείνος θόλωσε γιατί του είπε ότι έχει άλλον και πάνω στην ταραχή του την πυροβόλησε.

Η δολοφονία της 19χρονης

Αυτή η στιγμή, όμως, στη συντριπτική πλειονότητα των υποθέσεων, συμπίπτει με εκείνη που το θύμα αποφασίζει να βάλει τέλος στη σχέση.Γιατί πώς αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί ότι ο 25χρονος είχε το όπλο κάτω από το μαξιλάρι του καναπέ που κάθισαν το πρωινό της 3ης Δεκεμβρίου να δουν τηλεόραση και να παίξουν «φρουτάκια» στο κινητό τους, όπως ο ίδιος περιγράφει, με την κοπέλα να έχει ήδη εκδηλώσει την πρόθεσή της να χωρίσουν; «Αδυναμίες… Δεν είχες καμία. Είχα μία… Αγαπούσα», έγραψε στο προφίλ του στα social media λίγο μετά τη δολοφονίαΟ δράστης εμφανίστηκε το πρωί του περασμένου Σαββάτου, 3 Δεκεμβρίου, στο Αστυνομικό Τμήμα του Δημοτικού Θεάτρου στον Πειραιά και παραδόθηκε.

Η απολογία του δράστη

«Εχω κάνει χρήση ουσιών και αλκοόλ και πάνω στον καβγά με την κοπέλα μου την πυροβόλησα», είπε στους αστυνομικούς. Ωστόσο, όπως αναφέρεται στο διαβιβαστικό, «…δεν διαπιστώθηκε ο ανωτέρω να φέρει εμφανή σημάδια πάλης, εκδορές στο σώμα του ή κηλίδες αίματος στα ρούχα του». Ο δράστης, περιγράφοντας τα όσα έγιναν πριν και μετά τη δολοφονία, ισχυρίστηκε πως το θύμα ήταν αυτό που ζήλευε.

«Με την Κριστιάνα είχαμε σχέση δυόμισι χρόνια, περίπου από το 2020, και συγκατοικήσαμε από την αρχή, γιατί δεν τα πήγαινε καλά με τους γονείς της. Χωρίσαμε φέτος τον Μάρτιο, γιατί πήγε στην Ηγουμενίτσα σεζόν, σε ένα μαγαζί καφέ μπαρ. Ο λόγος που χωρίσαμε ήταν γιατί είχαμε προβλήματα μεταξύ μας, αν και συνεχίσαμε να μιλάμε και στο τηλέφωνο και στο Instagram.

Από όταν γύρισε, τον Σεπτέμβριο, είμαστε και μαζί και χώρια… Όταν ήρθε στο σπίτι μου, αν και της είχα δώσει κλειδί, της άνοιξα εγώ, κάτσαμε μαζί στον καναπέ στο σαλόνι, όπου μιλήσαμε γενικά. Με ρώτησε πώς πήγε η δουλειά, παίξαμε ‘‘φρουτάκια’’, εφαρμογή καζίνο στο κινητό μου τηλέφωνο, και είδαμε τηλεόραση. Η Κριστιάνα με ζήλευε γιατί είμαι γνωστός στην Τρούμπα και ανέβαζα stories με άλλες κοπέλες στο Instagram, τις οποίες έστελναν στην Κριστιάνα screenshot οι φίλες της. Ανέβηκαν οι εντάσεις και μου είπε κάποια στιγμή «θα τα φτιάξω» ή «τα έχω με άλλον». Εγώ τότε πήρα ένα πιστόλι που είχα πάρει και είχα βάλει κάτω από το μαξιλάρι του καναπέ και την πυροβόλησα».

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»