Λούι Γκίμπσον: Η γοητεία, η αστεία δήλωση για τον πατέρα του και η σκηνοθετική καριέρα του γόη

Λούι Γκίμπσον: Ο γιος του Μελ Γκίμπσον, ενός από τους ωραιότερους άντρες της εποχής του, έχει την κλίση του πατέρα του στο χώρο του θεάματος όμως έχει επιλέξει για εργάζεται πίσω από τις κάμερες. Η καριέρα του ως σκηνοθέτης είναι διαρκώς ανοδική και πολλές φορές σε συνεντεύξεις μιλάει για τον πατέρα του και τη σχέση τους.

Λούι Γκίμπσον: Ποιος είναι ο διάσημος πατέρας του;

Ο Μελ Κόλμ-Σίλε Τζέραρντ Γκίμπσον (Mel Colm-Cille Gerard Gibson, 3 Ιανουαρίου 1956) είναι Αμερικανός ηθοποιός, σκηνοθέτης, παραγωγός, και σεναριογράφος. Γεννήθηκε στο Πίσκιλ, στη Νέα Υόρκη, μετακόμισε με τους γονείς του στο Σίδνεϊ στην Αυστραλία όταν ήταν 12 ετών και αργότερα σπούδασε ηθοποιία στο Αυστραλιανό Εθνικό Ινστιτούτο Δραματικής Τέχνης. Έγινε γνωστός με τις σειρές ταινιών Μαντ Μαξ και Φονικό Όπλο, και σκηνοθέτησε και πρωταγωνίστησε στο βραβευμένο με Όσκαρ Braveheart. Το 2004, σκηνοθέτησε και έκανε την παραγωγή της ταινίας Τα Πάθη του Χριστού, μιας ταινίας που απεικονίζει τις τελευταίες ώρες της ζωής του Ιησού Χριστού.

Λούι Γκίμπσον: Η ομοιότητα με τον πατέρα του

Μιλώντας στην Daily Telegraph, ο 29χρονος δεν αρνήθηκε ότι μοιάζει εκπληκτικά στον πατέρα του και αστειευόμενος συμπλήρωσε: «Δεν είμαι τόσο άσχημος όσο αυτός ο τύπος. Είμαι πιο όμορφος από τον
Συγκρίνοντας μια φωτογραφία του γοητευτικού Μελ Γκίμπσον σε νεότερη ηλικία με μία φωτογραφία του Λούι Γκίμπσον είναι προφανές ότι οι δύο άνδρες μοιάζουν πάρα πολύ. Ίδια γαλανά μάτια, βλέμμα σκληρού, πυκνά μαλλιά, ακόμα και όμοιο αξύριστο λουκ.

O 61χρονος Μελ Γκίμπσον έχει 9 παιδιά, 7 γιους και 2 κόρες. Ο Λουί Γκίμπσον είναι γιος του από τον πρώτο γάμο του.

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του