Γέννησε η 29χρονη σύντροφός του: Για τέταρτη φορά πατέρας έγινε ο 83χρονος Αλ Πατσίνο

Πατέρας για τέταρτη φορά, σε ηλικία 83 ετών, έγινε ο Αλ Πατσίνο καθώς γέννησε η 29χρονη σύντροφός του, Νουρ Αλφαλάχ.

Εκπρόσωπος του ηθοποιού είχε επιβεβαιώσει τον Μάιο την είδηση της εγκυμοσύνης. Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού και φωτογραφήθηκαν για πρώτη φορά μαζί τον Απρίλιο του 2022.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Noor (@nooralfallah)

Ο Αλ Πατσίνο έγινε πατέρας για τέταρτη φορά

«Είναι με τον Αλ εδώ και κάποιο καιρό και τα πάνε πολύ καλά» είχε πει πηγή από το περιβάλλον τους. «Η διαφορά ηλικίας δεν φαίνεται να αποτελεί πρόβλημα, παρότι είναι μεγαλύτερος και από τον πατέρα της».

Στο παρελθόν, δημοσιεύματα που είχαν κυκλοφορήσει ήθελαν τη Νουρ Αλφαλάχ, που είναι παραγωγός στο επάγγελμα, να είχε σχέση με τον frontman των Rolling Stones, Μικ Τζάγκερ, αλλά και τον δισεκατομμυριούχο επενδυτή, Νίκολας Μπέργκρουεν.

Όταν η σχέση της με τον τελευταίο τελείωσε το 2018, η ίδια, σε συνέντευξή της στο Hello, είχε τονίσει πως η διαφορά ηλικίας τους δεν ήταν κάτι που την απασχολούσε.

«Η καρδιά δεν ξέρει τι βλέπει, ξέρει μόνο αυτό που νιώθει» ανέφερε. «Ήταν η πρώτη μου σοβαρή σχέση, ήταν ωραίο διάστημα για μένα».

Ο Αλ Πατσίνο έχει τρία παιδιά – τα δύο δίδυμα – από τις προηγούμενες σχέσεις του, ωστόσο δεν έχει παντρευτεί ποτέ, ενώ είχε μακροχρόνιες σχέσεις με την Ντάιαν Κίτον, τη Λουσίλα Σόλα κι άλλα μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ.

Για τον ίδιο ο γάμος «είναι μία κατάσταση του νου, όχι ένα συμβόλαιο», όπως είχε πει σε συνέντευξή του το 2012. «Όταν σκέφτομαι τον νόμο και τον γάμο, αναρωτιέμαι, πότε ενεπλάκησαν οι αστυνομικοί (σ.σ. στο μυστήριο)».

Related posts

Απόφαση σταθμός για τη χώρα μας: Διαγραφή 18.504 ευρώ από δανειολήπτη – Πώς τα κατάφερε

Κίνηση ματ από Σκλαβενίτη: Ιδού τι αγόρασε και τρέμουν οι ανταγωνιστές του

Τρένο παρέσυρε λεωφορείο – Φρικτός θάνατος για 37χρονη γυναίκα στη Βραζιλία