Φθιώτιδα: Ταυτοποιήθηκε η απανθρακωμένη σορός που εντοπίστηκε σε χωράφι – Τα χειρότερα επιβεβαιώθηκαν

Ταυτοποιήθηκε η απανθρακωμένη σορός που είχε βρεθεί το περασμένο Σάββατο, 7/1, στην Αρκίτσα Φθιώτιδας. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες η σορός φέρεται να ανήκει σε 73χρονο συνταξιούχο ναυτικό από τη Λάρισα, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τις 12 του περασμένου Δεκέμβρη.

Τα στοιχεία που είχαν βρεθεί στον τόπο που εντοπίστηκε η σορός, όπως η τραγιάσκα και τα πέδιλα, αναγνωρίστηκαν από τους οικείους του, ενώ έχει ληφθεί και DNA για την οριστική ταυτοποίηση

Φθιώτιδα: Ταυτοποιήθηκε η απανθρακωμένη σορός

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, τα αντικείμενα που είχαν βρεθεί στον τόπο που εντοπίστηκε η σορός, όπως η τραγιάσκα και τα πέδιλα, αναγνωρίστηκαν από τους οικείους του, ενώ έχει ληφθεί και DNA για την οριστική ταυτοποίηση.

Οι συγγενείς του γνώριζαν ότι ο 73χρονος είχε μεταβεί με λεωφορείο στην Αθήνα, με την επιθυμία να μην τον αναζητήσει κανείς και δεν αποκλείεται να κατέβηκε στον κόμβο της εθνικής οδού στην Αρκίτσα, που είναι πολύ κοντά στον τόπο που βρέθηκε η σορός και να έκανε κακό στον εαυτό του.

Ωστόσο, αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής, τα οποία θα ρίξουν φως στα ακριβή αίτια θανάτου του συνταξιούχου ναυτικού

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα