Εσπευσμένα στο νοσοκομείο Η Ρούλα Πισπιρίγκου:Τι διαπίστωσαν οι γιατροί που την εξέτασαν

Νεότερα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη Ρούλα Πισπιρίγκου και την αιτία που την οδήγησε τη νύχτα εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του debater.gr, η μητέρα των τριών κοριτσιών από την Πάτρα που είναι προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού, αργά το βράδυ της Τετάρτης ένιωσε ξαφνική και έντονη αδιαθεσία.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατηγορούμενη για τους θανάτους των τριών παιδιών της, φαινόταν σαν να είναι στα χαμένα, αντιμετωπίζοντας κάποιο πρόβλημα νευρολογικής φύσης.

Έτσι, με τη συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, γύρω στις 1:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης μεταφέρθηκε στο Θριάσιο νοσοκομείο που εφημέρευε.

Εκεί, την εξέτασαν νευρολόγοι, προκειμένου να διαπιστώσουν αν έχει απώλεια συνείδησης. Ωστόσο, από την εξέταση της Ρούλας Πισπιρίγκου δεν προέκυψε κάποιο σοβαρό πρόβλημα και αφού της χορηγήθηκε η κατάλληλη θεραπευτική αγωγή, η 34χρονη επέστρεψε πίσω στο κελί της στον Κορυδαλλό.

Εν τω μεταξύ, υπενθυμίζεται τότι από την Τετάρτη, μοναδικός συνήγορος της μητέρας των τριών κοριτσιών είναι ο Αλέξης Κούγιας.

Το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια εξέδωσε σχετική ανακοίνωση με την οποία κάνει λόγο για “πρωτοφανή προανακριτική αστυνομική προκατάληψη χωροφυλακιστική προσέγγιση στοιχείων της δικογραφίας”.

Ανέφερε ακόμη ότι στα 50 χρόνια που ασκεί τη δικηγορία δε συνάντησε ποτέ “τόσες πρωτοφανείς αντιφατικές ιατροδικαστικές, παθολογοανατομικές, μαρτυρικές και αστυνομικές αντιφάσεις”.

“Κανένας δικηγόρος, ιατροδικαστής, παθολογοανατόμος, δημοσιογράφος δεν έχει δικαίωμα μέσα από τηλεδίκες να εξοντώνει κανέναν συνάνθρωπό μας“, ανέφερε.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΑΖΟΣ ΜΑΝΤΙΚΟΣ

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα