Shaya: Η Αλήθεια για τις Hi-5, η κακοποιητική σχέση και το Θαύμα με τη γέννηση του γιού της

“Ο πρώτος γυναικολόγος μου είπε ότι ήταν πολύ σοβαρό και δεν ήξερε αν μπορεί να σωθεί η μήτρα μου” είπε η Shaya.

H Shaya μίλησε σε συνέντευξή της στο ΕΓΩ και στον Ανδρέα Θεοδώρου για το πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία της και τις λίγες πιθανότητες που είχε αρχικά για να κάνει παιδί.

Ο ερχομός του γιου σου ήταν ένα θαύμα;

Μου είπαν ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην μπορώ να κάνω παιδιά. Ο ερχομός του γιου μου είναι ένα θαύμα γιατί ήρθε από το πουθενά. Από εκεί που νόμιζα ότι δεν θα γίνω τελικά μητέρα, βρέθηκε μπροστά μου ο άντρας μου και ο θείος του που είναι από τους καλύτερους γυναικολόγους στην Ευρώπη. Μόλις έμαθε το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είπε ότι θα με κάνει καινούρια. Έτσι κι έγινε!

Έκανες χειρουργείο;

Ναι, είχα πολλά ινομυώματα στη μήτρα, τα έβγαλα και μετά από έξι μήνες έμεινα έγκυος.

Όταν σου είπαν ότι υπάρχει ενδεχόμενο να μην μπορέσεις να να κάνεις παιδιά πως ένιωσες;

Στενοχωρήθηκα, δεν γινόταν να μην στενοχωρηθώ. Ο πρώτος γυναικολόγος μου είπε ότι ήταν πολύ σοβαρό και δεν ήξερε αν μπορεί να σωθεί η μήτρα μου. Λέω βρήκα τον άνθρωπό μου, με τον οποίο μπορεί να κάνω ωραία οικογένεια κι εσύ μου λες ότι μπορεί να γίνει αφαίρεση μήτρας; Ευτυχώς όμως πήγα στον θείο του άντρα μου που είναι εξαιρετικός γυναικολόγος.

Η Marianna Chantelle Hansen (Ελληνικά: Μαριάννα Χάνσεν, 17 Φεβρουαρίου 1983), γνωστή επαγγελματικά ως Shaya, είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια Γεννημένη στη Δανία.[1] Η Shaya ήταν μέλος του κοριτσίστικου συγκροτήματος Hi-5, το αποτέλεσμα της ελληνικής εκδοχής του talent show Popstars. Αυτή τη στιγμή κάνει σόλο καριέρα και τερμάτισε πέμπτη στην ελληνική εκδοχή του Dancing on Ice.

Η Shaya γεννήθηκε στη Δανία από πατέρα Δανό και μητέρα Γουιάνα.[2][3] Η οικογένεια μετακόμισε στη Σουηδία μετά το διαζύγιο των γονιών της όταν ήταν 6 ετών. Σε ηλικία 12 ετών, η Shaya και η οικογένειά της μετανάστευσαν για άλλη μια φορά, εγκαταστάθηκαν στη Θεσσαλονίκη, Ελλάδα.[1][4] Η μητέρα της ήταν δισκ τζόκεϊ πριν από τη γέννηση της Shaya.[5] Αν και η Shaya απολάμβανε το τραγούδι και τον χορό από μικρή, συμπεριλαμβανομένης της εμφάνισης με τα SambaSchools στο Καρναβάλι της Κοπεγχάγης, από τύχη άρχισε να ενδιαφέρεται να γίνει τραγουδίστρια όταν πείστηκε να ανέβει στη σκηνή για να τραγουδήσει ένα τραγούδι με τους συναδέλφους της μετά τη δουλειά σε ένα κλαμπ. εργάστηκε στην Καβάλα γύρω στα
2001–2005: Πρώτα επαγγελματικά βήματα και Hi-5
Shaya: Έχω υπάρξει σε κακοποιητική σχέση για τουλάχιστον 2 χρόνια

Το 2009, η Shaya συνεργάστηκε με το ελληνικό συγκρότημα χιπ χοπ Stavento για να κυκλοφορήσει το ντουέτο “Prin Se Gnoriso” (Πριν σε γνωρίσω), το οποίο τους κέρδισε μια υποψηφιότητα και κέρδισε για το καλύτερο βίντεο κλιπ Hip-Hop στο MAD Video Music του 2009. Βραβεία.[8] Αργότερα το ίδιο έτος το 2009, η Shaya συνεργάστηκε επίσης με τον ράπερ Stereo Mike για να κυκλοφορήσει το ντουέτο “Esi Kai Ego” (Εσύ και εγώ), ενώ ήταν επίσης μέρος της Amita Motion Tour 2009.

2010–σήμερα: Resurrection, Dancing on Ice, Priscilla Musical και Eurovision
Το 2010, η Shaya υπέγραψε με τη νεοσύστατη εταιρεία διαχείρισης, παραγωγής και ανάπτυξης καλλιτεχνών My Group, που δραστηριοποιείται στις αγορές dance-pop και club μουσικής, καθώς και με συμβόλαιο με τη Sony Music Greece. Τον Μάιο του 2010 κυκλοφόρησε το single «Παΐζης».[6] Τον Ιούνιο του 2010, συνεργάστηκε με τον Έλληνα DJ και συνεργάτη της δισκογραφικής Mark F. Angelo για το τραγούδι “Far From Everything”, το οποίο επιλέχθηκε επίσης ως το τραγούδι για τα MAD Video Music Awards 2010 [10] και έγινε καλοκαιρινό. χτύπησε.

H Shaya μάγεψε στα Vienna awards 2019
Το δίδυμο ηχογράφησε επίσης το τραγούδι “My Radio”, το οποίο έγινε το επίσημο jingle για το MAD Radio 106.2. Και τα δύο τραγούδια συμπεριλήφθηκαν στο ντεμπούτο άλμπουμ του Mark F. Angelo Play.Pause.Stop.Rewind. Μετά τη συνεργασία, η Shaya κυκλοφόρησε το πρώτο σινγκλ από το ντεμπούτο σόλο άλμπουμ της τον Νοέμβριο του 2010 με τίτλο “In Your Eyes”.[12] Κυκλοφόρησε το ντεμπούτο σόλο άλμπουμ της με τίτλο Resurrection τον Ιανουάριο του 2011.[13] Η Shaya έγραψε μουσική και στίχους σε ορισμένα κομμάτια του άλμπουμ.[14]

Τον Ιούλιο του 2011, η Shaya και ο Mark F. Angelo επιλέχθηκαν ως εναρκτήρια για τη συναυλία του David Guetta στο Μαυροβούνιο.[15] Στα τέλη του 2011, η Shaya μαζί με τον Mark F. Angelo κέρδισαν τη νίκη για την Καλύτερη Ελληνική Πράξη στα Μουσικά Βραβεία MTV Europe 2011, για τη συνεργασία τους στο σινγκλ “Far From Everything” καθώς και για πολλές άλλες συνεργασίες κομματιού μεταξύ των δύο καλλιτεχνών.

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του