Έκλαψε η Παναγία στην Καρδίτσα: Τραγικές φιγούρες οι γονείς του 20χρονου ποδοσφαιριστή που πέθανε από ανακοπή – Αναπάντητα ερωτήματα

Ράγισαν και οι πέτρες στο Μαυρομμάτι Καρδίτσα, με την κηδεία του άτυχου 20χρονου Ηλία, που έφυγε ξαφνικά κατά την διάρκεια του αγώνα χθες 15/1, για το τοπικό πρωτάθλημα.

Σήμερα είπαν το τελευταίο αντίο, είπαν συγγενείς και φίλοι, ενώ οι γονείς του αναζητούν απαντήσεις για το πως έφυγε από τη ζωή.

20χρονος Καρδίτσα: Το χρονικό του συμβάν

Κατά την διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα, την ώρα που έσκυψε να φτιάξει τις κάλτσες του, ένιωσε μια αδιαθεσία. Ο πρόεδρος της ομάδας του, που είναι και φαρμακοποιός στο επάγγελμα, μαζί με έναν φοιτητή ιατρικής που βρισκόταν στο γήπεδο, έτρεξαν αμέσως να τον βοηθήσουν κάνοντας του ΚΑΡΠΑ και προσφέροντας τις πρώτες βοήθειες.

Αμέσως έφτασε το ασθενοφόρο στο γήπεδο, όπου μετέφερε τον 20χρονο στο νοσοκομείο όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν τα κατάφερε και κατέληξε.

20χρονος Καρδίτσα: Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε σήμερα 16/1

Νωρίς το πρωί της Δευτέρα 16/01 ολοκληρώθηκε η νεκροψία-νεκροτομή της σορού του 20χρονου από την ιατροδικαστή Χρυσαυγή Κούση.

Όπως αναφέρουν οι εξετάσεις από την εξέταση που πραγματοποιήθηκε προκύπτει, ως πρώτη αιτία θανάτου, η ισχαιμία του μυοκαρδίου, όμως το επόμενο διάστημα αναμένονται και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων που θα δώσουν περισσότερο φως στο πως έφυγε από τη ζωή ο 20χρονος.

Στις 16:00 σήμερα το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μαυρομματίου σε κλίμα βαθιάς οδύνης ξεκίνησε η Νεκρώσιμος Ακολουθία με φίλους και συγγενείς να δίνουν το παρών για το τελευταίο αντίο στον 20χρονο ποδοσφαιριστή.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς και τα αδέλφια του αδικοχαμένου νεαρού που ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν πως έσβησε έτσι ξαφνικά και αναζητούν απαντήσεις για όσα συνέβησαν και ο 20χρονος κατέληξε.

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»