«Είναι συντετριμμένη…»: Σε τραγική κατάσταση η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά το τροχαίο

Το πρωί της Παρασκευής, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στην Βούλα, με μια ηλικιωμένη τραυματία. Ο δικηγόρος της πρώην παρουσιάστριας, μίλησε στο Tlive για το τροχαίο.

Όπως ανέφερε ο Ανδρέας Μήτσαινας,  για την ψυχολογική κατάσταση της παρουσιάστριας, η οποία έγινε πριν από λίγο καιρό μαμά, ενώ αναφέρθηκε και στην εμπλοκή της στο εν λόγω τροχαίο με θύμα μια 64χρονη γυναίκα.

Όσα αποκάλυψε ο δικηγόρος της

«Η κυρία Σπυροπούλου δεν ευθύνεται επ’ ουδενί για το συμβάν. Ερχόταν από το νοσοκομείο όπου είχε πάει για προγραμματισμένες εξετάσεις. Η ταχύτητα με την οποία κινείτο ήταν πολύ μικρή απλώς η ατυχής κυρία έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό της και συνέβη ό,τι συνέβη.

Το θέμα βρίσκεται στο στάδιο της προανακρίσεως απλώς ήθελα να παρέμβω και να πω ότι η κυρία Σπυροπούλου έχει προστρέξει από την πρώτη στιγμή στην κυρία, έχει προσφέρει τα πάντα, έχει πάει στην ίδια στο νοσοκομείο τρεις φορές, έχει μιλήσει με τους θεράποντες ιατρούς» .

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Ενεπλάκη εντελώς ατυχώς και χωρίς δική της ευθύνη. Αυτό που σας λέω επίσημα είναι ότι η ταχύτητα ήταν σχεδόν μηδενική, δεν υπήρχε κανένας λόγος να συμβεί αυτό πλην όμως με τη συμπεριφορά της παθούσης συνέβη ό,τι συνέβη. Η πελάτισσά μου είναι συντετριμμένη, είναι ένα γεγονός που δεν ανέμενε να συμβεί αυτές τις μέρες ειδικά μετά την επιστροφή της από τον γιατρό».

Δείτε το video:

Related posts

Θρήνος στην Πολεμική Αεροπορία: Με τον χειρότερο τρόπο νεκρή 29χρονη Αξιωματικός εντός στρατοπέδου

Επιτέλους, έπρεπε να γίνει: Είναι οριστικό, τόσα χρόνια θα «τρώνε» όσοι κλείνουν τη ΛΕΑ ή τρέχουν πάνω από το όριο

Κλαίει ο ουρανός πάνω από τη Λαμία: Όλοι στα μαύρα για τον 20χρονο Κωνσταντίνο, το σπαρακτικό αντίο της μάνας