Δυσάρεστα νέα για την οικογένεια του Μάριου Παπαγεωργίου – Τέλος στο θρίλερ με τα οστά που βρέθηκαν στην σπηλιά

Μάριος Παπαγεωργίου: Ο νεαρός που πριν χρόνια εξαφανίστηκε μυστηριωδώς αφήνοντας τους πάντες συγκλονισμένους και την οικογένειά του σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Πριν μερικές εβδομάδες μακάβρια ευρήματα μιας σορού βρέθηκαν σε σπηλιά και οι Αρχές και οι γονείς του άτυχου Μάριου πίστεψαν ότι μπορεί να ανήκουν στον νεαρό.

Μάριος Παπαγεωργίου: Ανείπωτη θλίψη για την οικογένειά του

Ανείπωτος είναι ο πόνος της μητέρας του δολοφονημένου Μάριου Παπαγεωργίου, η οποία εδώ και χρόνια περιμένει να εντοπιστούν τα οστά του παιδιού της, προκειμένου να τον κηδέψει με αξιοπρέπεια.Πριν από μερικές ημέρες, επικράτησε αναστάτωση μετά το μακάβριο εύρημα σε σπηλιά στα Δερβενοχώρια, όπου εντοπίστηκαν οστά και ένα κρανίο, τα οποία εικάστηκε ότι μπορεί να βάλουν τέλος στην αναζήτηση της σορού του 26χρονου, ο οποίος δεν έχει εντοπιστεί δέκα χρόνια μετά την απαγωγή και τη δολοφονία του.

Σύμφωνα με το anikolouli.gr, από την πρώτη ανθρωπολογική εξέταση που έγινε στην Ιατροδικαστική του Πανεπιστημίου Αθηνών από καθηγητή ανθρωπολόγο, προκύπτει ότι τα οστά δεν μπορεί να ανήκουν στον Μάριο, καθώς η παλαιότητά τους συμπίπτει χρονολογικά με τη χειροβομβίδα από τον Β’ Παγκοσμίου Πολέμου που βρέθηκε στο σημείο.

Μάριος Παπαγεωργίου: Τα ευρήματα της έρευνας

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα οστά, ανήκουν σε ενήλικο άντρα λευκής φυλής, τα οποία χρονολογούνται είτε στην εποχή του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου είτε του Εμφυλίου Πολέμου. Μάλιστα, μπορεί να είναι και προγενέστερα, καθώς η σταθερή θερμοκρασία μέσα στο σπήλαιο φαίνεται ότι συνέβαλλε στην διατήρησή τους.Σημειώνεται ότι θα ληφθεί DNA για γενετικό έλεγχο με τη βάση εξαφανισμένων προσώπων, ωστόσο λόγο της παλαιότητάς τους, τα οστά, πιθανόν να μην ταυτοποιηθούν.

Related posts

Ραγίζουν καρδιές στην Κρήτη: Ο 17χρονος γιος τους “έφυγε” σε τροχαίο & γέμισαν μηνύματα τη στάση να θυμούνται όλοι

Θρήvoς στην Αστυνομία: Πέθανε μπροστά στον άντρα της 46χρονη αξιωματικός, μητέρα ενός ανήλικου παιδιού

Της ακρωτηρίασαν και τα 2 πόδια: Άσχημα νέα για την 20χρονη φοιτήτρια στην Πάτρα που κατέρρευσε μέσα στη Σχολή της