Δάκρυσε το πανελλήνιο: Το συλλυπητήριο μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον Κώστα Καζάκο

Κώστας Καζάκος: Ο σπουδαίος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών και σκόρπισε θλίψη στο πανελλήνιο. Η πολυτάραχη ζωή του, οι γυναίκες που πέρασαν από αυτή, ο μεγάλος του έρωτας, τα τέσσερα παιδιά του, το σπουδαίο έργο του στην ελληνική σκηνή είναι λίγα μόνο από αυτά τα οποία έζησε ο μεγάλος έλληνας καλλιτέχνης.

Τα συλληπητήρια του Πρωθυπουργού για την οικογένειά του

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτηση στο twitter εξέφρασε τη θλίψη του για το θάνατο του ηθοποιού Κώστα Καζάκου. Ο πρωθυπουργός έκανε αναφορά στην παρουσία του εκλιπόντος τόσο στην Τέχνη όσο και στην πολιτική, αφού υπήρξε βουλευτής του ΚΚΕ. Συγκεκριμένα ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε στην ανάρτησή του:

«Με θλίψη πληροφορήθηκα τον θάνατο του Κώστα Καζάκου. Μιας πληθωρικής και δυναμικής προσωπικότητας, που υπήρξε διαρκώς παρούσα στην Τέχνη, όπως και στη δημόσια ζωή ως βουλευτής. Και από τις δύο θα λείψουν, τώρα, τόσο η επιβλητική του εμφάνιση, όσο και η χαρακτηριστική φωνή του. Αυτήν, με την οποία απέδιδε τους σημαντικούς ρόλους του, αλλά και διατύπωνε τις απόψεις στις οποίες πίστευε. Εκφράζω τα συλλυπητήρια μου στους δικούς του ανθρώπους».

Πηγή: Reporter.gr

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»