Κεριά, μοντέρνα φωτιστικά, ξύλινοι τοίχοι: Το 70s’ σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου στην Κηφισιά

Αθηνά Οικονομάκου: Η δημοφιλής ηθοποιός μας συστήθηκε πρώτη φορά με τη συμμετοχή της στο Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο που έπαιξε έναν πρωταγωνιστικό ρόλο μιας μαθήτριας στο πλευρό μεγάλων ονομάτων και κυρίως του Χάρη Ρώμα. Μετά συμμετείχε σε πολύ αγαπημένες μας τηλεοπτικές σειρές όπως τα Κλεμμένα Όνειρα και Η ζωή της άλλης με την Βάσω Λασκαράκη και Ευδοκία Ρουμελιώτη αντίστοιχα. Υπενθυμίζουμε πως με τη Βάσω Λασκαράκη είναι πολύ καλές φίλες από παλιά και κάνουν πολύ στενή παρέα.

Αθηνά Οικονομάκου: Το πολυτελές σπίτι της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος στεγάζουν την οικογενειακή τους ευτυχία σε ένα σπίτι στην Κηφισιά που συνδυάζει τη μοντέρνα αισθητική με στοχεία που παραπέμπουν στη δεκαετία των 70s. H ηθοποιός και επιχειρηματίας μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram μία φωτογραφία από το εσωτερικό του υπέροχου σαλονιού της.

Όπως θα δείτε, στο χώρο κυριαρχεί το ξύλο ενώ στο κέντρο του σαλονιού υπάρχουν δύο υπέροχες πολυθρόνες με εμπριμέ καλύμματα και ένα βαρύ ξύλινο τραπέζι. Το σαλόνι είναι διακοσμημένο βάζα με λουλούδια, κεριά και μοντέρνα φωτιστικά. Σε έναν από τους επενδυμένους με ξύλο τοίχους, είναι ένας πίνακας με θαλασσινό τοπίο.

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος απολαμβάνουν την οικογενειακή ζωή τους και την καθημερινότητά τους με τα δύο παιδιά τους, Μάξιμο και Σιέννα. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Αθηνά Οικονομάκου μοιράστηκε στιγμιότυπα από το εσωτερικό του σπιτιού της.

Related posts

Ξεφεύγει από τα συνηθισμένα: Ο ιδιαίτερος καναπές του Σάκη Ρουβά ανατρέπει τους κανόνες του deco & έχει το πιο ιδιαίτερο χρώμα

Ο παραμυθένιος χώρος που χαλαρώνει: O ολάνθιστος κήπος του εξοχικού της Μαρία Λεκάκη είναι η απόλυτη έννοια της άνοιξης

Minimal έπιπλα και ψάθινη μοκέτα: Το σπίτι της Μαρία Ηλιάκη έχει την πιο καλόγουστη boho διακόσμηση