Χαμός στον αέρα με τη «στροφή» της Δημακοπούλου: «Η κεταμίνη δόθηκε στην Τζωρτζίνα κατά την ανάνηψη – Είδα την Ρούλα αδυνατισμένη»

Θυέλλα αντιδράσεων έχει προκάλεσει η αλλαγή στάσης της ιατροδικαστού Ουρανίας Δημακοπούλου, η οποία κάνοντας στροφή 180 μοιρών για την υπόθεση της Πάτρας, δήλωσε ότι η δόση που χορηγήθηκε στην 9χρονη Τζωρτζίνα Δασκαλάκη, δεν ήταν θανατηφόρα, αλλά θεραπευτική.

Ουρανίας Δημακοπούλου: Η αλλαγή σκέψης για την υπόθεση της Πάτρας

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» μίλησε σήμερα το πρωί 10/1, η οποία δικαιολόγησε την «κωλοτούμπα» λέγοντας σε έντονο ύφος: «Όταν μίλησα πέρσι στις 31 Μαρτίου, είχα βάλει ένα μεγάλο “αν” μπροστά, λέγοντας πως “αν ισχύει αυτό που λέγεται για απόφραξη αεροφόρων οδών”, τότε ναι μιλάμε για εγκληματική ενέργεια».

Όπως υποστήριξε τα λεγομένα της, τότε δεν είχε στα χέρια της τις σχετικές εκθέσεις και ότι απλά ανέφερε μια επιστημονική άποψη. «Ο ιατροδικαστής δεν αποφαίνεται περί αθωότητας ή όχι, ο ιατροδικαστής αποφαίνεται περί συνθηκών θανάτου και αιτία θανάτου» δήλωσε στον αέρα.

Ο Γιώργος Λιάγκας ανέβασε τους τόνους για την «περίεργη μεταστροφή» της, η ίδια υποστήριξε ότι «μεταξύ εμού και του κ. Κούγια να μην υπάρχει συσχέτιση, με το σκεπτικό ότι εγώ δεν είμαι μεταξύ οποιαδήποτε δημοσιογράφου και του κ. Κούγια, σάκος του μποξ».

Στην ερώτηση για τα 6,5 MG κεταμίνης που βρέθηκαν στον οργανισμό της 9χρονης κόρης της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, η ίδια είπε: «Αποδεικνύεται ότι η κεταμίνη έχει δοθεί πέριξ της στιγμής του θανάτου. Δηλαδή κατά τη διάρκεια της ανάνηψης».

Η ιατροδικαστής μάλιστα ανέφερε για την Πισπιρίγκου μέσω του Αλέξη Κούγια, η οποία δήλωσε στον αέρα της εκπομπής την αίσθησή της ότι πρόκειται για έναν συντετριμμένο άνθρωπο… που δάκρυσε μπροστά στον εισαγγελέα, ενώ αναφέρθηκε και στα κιλά που έχασε η κατηγορούμενη.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η κυρία ∆ημακοπούλου (την οποία ο Κούγιας χαρακτήρισε «πυρηνικό όπλο»), θα καταθέσει στο δικαστήριο προς υποστήριξη της αθωότητας της Πισπιρίγκου.

Χρυσάνθη Σαρδελή: Το φάρμακο που χορηγήθηκε αντιδρά διαφορετικά στον κάθε οργανισμό

Να τονίσουμε μάλιστα, πως στην εκπομπή μίλησε και η αναπληρώτρια καθηγήτρια κλινική φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Χρυσάνθη Σαρδέλη, η οποία εξήγησε ότι δεν διαφωνεί με τον ισχυρισμό της Δημακοπούλου ότι το φάρμακο μπορεί να επέφερε διαφορετικά αποτελέσματα σε διαφορετικούς ανθρώπους, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι η ποσότητα κεταμίνης που βρέθηκε στον οργανισμό του παιδιού δεν χρησιμοποιείται από κανέναν γιατρό.

Related posts

Επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους ο Τάσος Αρνιακός: «Η ανάσα έρχεται από την Δευτέρα…» – Καιρικό σφυροκόπημα μέχρι το Πάσχα

«Έτρεμε ολόκληρος ο 7χρονος»: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την 44χρονη που πέθανε ξαφνικά σε βόλτα με τον γιο της

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»