Αυτά είναι τα σκυλιά που κατασπάραξαν την 50χρονη στη Θεσσαλονίκη, δέχτηκε πάνω από 50 δαγκωματιές

Η 50χρονη στη Θεσσαλονίκη, πέθανε από δεκάδες δαγκωματιές από τα τσοπανόσκυλα που της επιτέθηκαν
Περισσότερες από 50 δαγκωματιές σε όλο της το σώμα φέρεται να δέχτηκε η 50χρονη στη Θεσσαλονίκη, από τα τρία σκυλιά τα οποία της επιτέθηκαν στην αυλή του σπιτιού της,.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο στο ένα χέρι φαίνεται ότι δέχθηκε περισσότερες από δέκα δαγκωματιές από τα τρία τσοπανόσκυλα.

Όπως είπε ο πρώην σύζυγος της 50χρονης η άτυχη γυναίκα ξεψύχησε ουσιαστικά στην αγκαλιά του μεγάλου της γιου της Δημήτρη.

«Τα παιδιά ήταν στο σπίτι και δεν είχαν αντιληφθεί τι είχε γίνει. Τα πήρα τηλέφωνο, τους ενημέρωσα και βγήκαν έξω» είπε στο MEGA o Στέργιος Κουτσουβάλογλου και πρόσθεσε ότι «ο μεγάλος γιος της την κράταγε στην αγκαλιά του και τα χέρια του ήταν μέσα στα αίματα…».

Σε βάρος του 37χρονου ιδιοκτήτη των τριών σκυλιών ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, με το σκεπτικό ότι δεν είχε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την φύλαξη των σκύλων στον προαύλιο χώρο.

Δείτε το βίντεο

Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε σε ανακριτή από όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη και μέχρι τότε παραμένει υπό κράτηση.

Related posts

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»

Με κλώσες παρομοιάζει τις γυναίκες ο Μητροπολίτης Κοζάνης :«Να γυρίσουν σπίτια τους, να μαζέψουν τα παιδιά τους»