Αίσιο τέλος για την 34χρονη Χρυσάνθη: Βρέθηκε χάρη σε ένα πράγμα

Η περιπέτεια της 34χρονης Χρυσάνθης έληξε σήμερα, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν.
Αίσιο τέλος είχε σήμερα η εξαφάνιση της 34χρονης Χρυσάνθης, που σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετώπιζε ψυχολογικής φύσεως προβλήματα και έπειτα από μια άσχημη εμπειρία στη δουλειά της εξαφανίστηκε από τους οικείους της.

Επιτέλους βρέθηκε!

Στις 3 Δεκεμβρίου το «Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, καθώς υπήρχαν ενδείξεις ότι η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.

Σήμερα 11 Δεκεμβρίου ευαισθητοποιημένος πολίτης αναγνώρισε τη γυναίκα και κάλεσε στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017».

Άμεσα το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημέρωσε τις αρμόδιες αρχές, ώστε η ενήλικη να εντοπιστεί έγκαιρα και να λάβει την υποστήριξη που χρειάζεται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σημαντική ήταν η συνδρομή της Ομάδας Διάσωσης του Ερυθρού Σταυρού, της Δημοτικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης αλλά και της Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης «Θανάσης Μακρής» του Οργανισμού μας.

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πόσο σημαντική είναι η συμμετοχή και η κινητοποίηση των πολιτών αλλά και η σύμπραξη όλων των δυνάμεων για τον έγκαιρο εντοπισμό των συνανθρώπων μας που αγνοούνται και η ζωή τους βρίσκεται σε κίνδυνο.

Related posts

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν