Ανοίγουν στόματα στα Σεπόλια: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 42χρονο βιαστής – «πελάτης» της 12χρονης

Βιασμός Κολωνός: Το ανήλικο κορίτσι έζησε έναν εφιάλτη για πολλούς μήνες δίπλα στον 56χρονο που είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη της οικογένειάς της. Η γυναίκα μόλις έμαθε τι είχε συμβεί επικοινώνησε με τη σύζυγο του δράστη η οποία μάλιστα προσπάθησε να καλύψει το φρικιαστικό έγκλημα.

Βιασμός Κολωνός-Μητέρα 12χρονης: Καταγγέλλει δημόσια την σύζυγο του βιαστή της κόρης της

Η μητέρα της 12χρονης αφού κατήγγειλε την εμετική και άρρωστη δράση του 53χρονου, πήρε τηλέφωνο τη γυναίκα του για να της πει τι έχει κάνει ο σύζυγός της και αυτή προσπάθησε να τον καλύψει.
Δεν μπορεί να το διανοηθεί ανθρώπινος νους αυτό που καταγγέλει η μητέρα της 12χρονης την οποία βίαζε, εξέδιδε και απειλούσε ο 53χρονος στα Σεπόλια που έχει συλληφθεί και μάλιστα γ αυτόν τοποθετήθηκε και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.
Η μητέρα της 12χρονης αφού κατήγγειλε την εμετική και άρρωστη δράση του 53χρονου, πήρε τηλέφωνο τη γυναίκα του για να της πει τι έχει κάνει ο σύζυγός της και αυτή- αντί να τον καταγγείλει η ίδια- προσπάθησε να πείσει την άμοιρη μάνα να μην το καταγγείλει και να σταματήσει η κατρακύλα…

Βιασμός Κολωνός-Μητέρα 12χρονης: Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ τα στοιχεία του 42χρονου

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ τα στοιχεία του 42χρονου συγκατηγορούμενου του 53χρονου για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για Γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση και Εμπορία ανθρώπων.

Πρόκειται για τον:

1. ΣΟΦΙΑΝΙΔΗ Ιωάννη του Ευάγγελου και της Ζηνοβίας, γεννηθέντα την 2-1-1980 στη Νίκαια Αττικής.

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»