Το κοτέτσι και ο τεράστιος κήπος: Το εντυπωσιακό σπίτι του Σάκη Ρουβά με την Κάτια Ζυγούλη στο Νέο Βουτζά

Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς, έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια. Το διάσημο ζευγάρι, ζουν ευτυχισμένες στιγμές στο πανέμορφο σπίτι τους, στο Νέο Βουτζά.

Ο Σάκης μοιράστηκε κάποια βίντεο στο Tik Tok όπου απαθανατίζεται στο εσωτερικό του σπιτιού τους. Στο ένα βίντεο έκανε αναφορά στο κλιπ του τραγουδιού του «Έλα και θα δεις», το οποίο κυκλοφόρησε πρόσφατα, ενώ κάθεται στο καθιστικό.

@sakisrouvas Προσπαθώντας να διαλέξω πως θα περάσω τη μέρα μου… Τελικά διάλεξα το video clip😅 Πως σας φαίνεται; Δείτε το στο link στο bio! #sakisrouvas #fyp #tiktokgr #elakaithadeis #newsong #videoclip ♬ Ela Kai Tha Deis – Sakis Rouvas

Μοντέρνο σπίτι με minimal πινελιές

Ο Σάκης Ρουβάς μάς έδωσε μια γεύση από αυτό, και τα παράθυρα που φαίνονται πίσω του αποτελούν έναν ενδιαφέροντα τρόπο εσωτερικής διακόσμησης.

Σε άλλο βίντεο, ο Σάκης Ρουβάς μοιράζεται μια στιγμή χιουμοριστική, αφού μια κότα κάνει την εμφάνισή της στο ξύλινο τραπέζι.

@sakisrouvas Παρασκευή πριν από τριήμερο είναι… θα περάσει! Τι σχέδια έχετε για Καθαρά Δευτέρα; #sakisrouvas #fyp #tiktokgr ♬ muerto gang – qubelly🗽

Ο τραγουδιστής δείχνει ευδιάθετος, και δίνει ξανά μια γεύση από έναν άλλον χώρο της κατοικίας του. Το φωτιστικό που υπάρχει, οι καρέκλες, αλλά και ο πίνακας στον τοίχο αντικείμενα καλαίσθητα και περίτεχνα.

@sakisrouvas Οι κότες το ‘σκασαν! 🐓 #sakisrouvas #fyp #tiktokgr #bloopers ♬ Funny Song – Cavendish Music

O Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έχουν δημιουργήσει τον δικό τους μποστάνι, και μάλιστα διαθέτουν το δικό τους κοτέτσι! Το ζευγάρι φροντίζει ώστε η Αριάδνη, η Αναστασία, ο Απόλλωνας και ο Αλέξανδρος να έρχονται σε επαφή με τη φύση.

Related posts

Ξεφεύγει από τα συνηθισμένα: Ο ιδιαίτερος καναπές του Σάκη Ρουβά ανατρέπει τους κανόνες του deco & έχει το πιο ιδιαίτερο χρώμα

Ο παραμυθένιος χώρος που χαλαρώνει: O ολάνθιστος κήπος του εξοχικού της Μαρία Λεκάκη είναι η απόλυτη έννοια της άνοιξης

Minimal έπιπλα και ψάθινη μοκέτα: Το σπίτι της Μαρία Ηλιάκη έχει την πιο καλόγουστη boho διακόσμηση