Πολυτελής κουζίνα, τεράστιο ενυδρείο, τζάκι: Η Ελεονώρα Μελέτη έχει το ωραιότερο σπίτι της Ελληνικής showbiz

Η Ελεονώρα Μελέτη μαζί με τον σύζυγο της Θοδωρή Μαρασούλη, έχουν φτιάξει μια υπέροχη οικογένεια και βιώνουν στιγμές ευτυχίας μαζί με την κόρη τους, Αλεξάνδρα.

Η παρουσιάστρια πέρα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, θέλει να περνά δημιουργικό χρόνο με την οικογένειά της, στο σπίτι και συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες από τις δημιουργικές δραστηριότητές τους.

Απλή διακόσμηση και φυσικό φως

Αγαπάει, επίσης, πολύ τη μαγειρική και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μοιραστεί στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο από τις γευστικές της δημιουργίες.

Βεβαίως, δεν λείπουν και οι φωτογραφίες από το παιδικό δωμάτιο της κόρης της, Αλεξάνδρας, όπου παίζουν ατελείωτες ώρες, αλλά και από τον προσωπικό της χώρο, ο οποίος είναι ζεστός και φιλόξενος, ενώ χαρακτηρίζεται από απλότητα στη διακόσμηση και φυσικό φωτισμό.

Ως λάτρης των social media, η Ελεονώρα Μελέτη μοιράζεται αρκετά συχνά διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά της στο σπίτι της, στο οποίο έχει επιλέξει τη μοντέρνα διακόσμηση.

Το στιλ του σπιτιού της θυμίζει ένα πιο σκανδιναβικό vibe, με ουδέτερες αποχρώσεις στους τοίχους και τα έπιπλα, το σαλόνι της συμπληρώνουν τα διακοσμητικά λουλούδια, σε εξίσου ουδέτερες αποχρώσεις, η κουζίνα είναι σε αποχρώσεις του μπεζ και του λευκού, ενώ ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το ενυδρείο που υπάρχει στον χώρο.

Δείτε φωτογραφίες

Related posts

Ξεφεύγει από τα συνηθισμένα: Ο ιδιαίτερος καναπές του Σάκη Ρουβά ανατρέπει τους κανόνες του deco & έχει το πιο ιδιαίτερο χρώμα

Ο παραμυθένιος χώρος που χαλαρώνει: O ολάνθιστος κήπος του εξοχικού της Μαρία Λεκάκη είναι η απόλυτη έννοια της άνοιξης

Minimal έπιπλα και ψάθινη μοκέτα: Το σπίτι της Μαρία Ηλιάκη έχει την πιο καλόγουστη boho διακόσμηση