Οι 15 Καλύτερες Ταινίες της Ντίσνεϊ που πρέπει οπωσδήποτε να δείτε κι εσείς και τα παιδιά σας. Δείτε ΠΟΙΑ είναι στο Νο.1!

Λίγα χρόνια πριν, σας είχαμε ζητήσει να ψηφίσετε ποια ταινία κινουμένων σχεδίων ήταν η καλύτερη. Τα αποτελέσματα έχουν βγει και… μερικά από αυτά είναι λίγο απροσδόκητα. Ακολουθούν οι 15 κορυφαίες ταινίες της Disney.

Η ταινία The Hunchback of Notre Dame, είναι περίεργο το πώς μπήκε σε αυτή τη λίστα, αφού μας άρεσε περισσότερο ως ενήλικες παρά σαν παιδιά. Είχε να κάνει με μια σκοτεινή ιστορία, ώριμα θέματα και έναν από τους πιο τρομακτικούς κακοποιούς όλων των εποχών.

Όταν η Disney ανακοίνωσε ότι επρόκειτο να βγάλει μια νέα έκδοση της Rapunzel, όλοι περίμεναν κάτι πιο συναισθηματικό. Η ταινία παρόλα αυτά, είχε ένα ελαφρύ και διασκεδαστικό τόνο.

Όταν η Marvel αγοράστηκε από τη Disney, όλοι περίμεναν μια ταινία κινουμένων σχεδίων με ένα κλασικό σούπερ ήρωα. Η ταινία ήταν απροσδόκητη, με τις πιο χαρούμενες και πολύχρωμες ομάδες υπερήρωων που ενώθηκαν ποτέ.

Η ταινία The Little Mermaid, ξεκίνησε τη δεύτερη χρυσή εποχή της Disney που μας έφερε τα κλασικά παραμύθια όπως ο Aladdin και την Beauty and the Beast. Χρησίμευσε ως το σχέδιο για το πώς να γίνει μια παραμυθένια ταινία σωστή.

Παρόλο που έχει ένα, μεγάλο, ογκώδες χαρακτήρα στα βιντεοπαιχνίδια, υπάρχει κάτι βαθύτερο που σχετίζεται με το Wreck-It Ralph. Εάν έχετε αισθανθεί ποτέ παγιδευμένοι από τον σταθμό σας στη ζωή, πιθανότατα να συνδεθείτε με αυτή την ταινία σε βαθύ προσωπικό επίπεδο.

Έχουν υπάρξει κυριολεκτικά χιλιάδες επανεκδόσεις του θρυλικού Robin Hood, αλλά δεν αποτελεί έκπληξη ότι αυτή της Disney είναι η καλύτερη.

Η Moana, είναι η πρώτη πριγκίπισσα που είχε τη δυνατότητα να γίνει ήρωας χωρίς να χρειάζεται να το αποδείξει στον εαυτό της. Η Moana δεν έχει τη συνηθισμένη ομορφιά, γιατί είναι ακριβώς αυτό που είναι.

Η ταινία Hercules, είχε το καλύτερο soundtrack στην ιστορία της Disney. Μια ταινία που έχει αγαπηθεί από πολλούς.

Η Lilo & Stitch, είναι κάτι το περίεργο για το κανάλι της Disney – το είδος τέχνης δεν μοιάζει με καμία άλλη από τις ταινίες της Disney. Το τελικό αποτέλεσμα όμως, είναι κάτι πραγματικά ξεχωριστό.

Περίεργο που αυτή η ταινία είναι τόσο ψηλά στη λίστα. Αυτό που έκανε την ταινία να ξεχωρίσει, ήταν η ωραία αίσθηση του χιούμορ.

Η Beauty and the Beast, ήταν η πρώτη ταινία κινουμένων σχεδίων που πήρε υποψηφιότητα για καλύτερη εικόνα στα Όσκαρ. Η ταινία ήταν τέλεια από όλες τις απόψεις.

Υπήρξε πριν την Moana. Αυτή, είναι η αυθεντική, ζόρικη Disney πριγκίπισσα. Μια ξεκαρδιστική και εντυπωσιακή ταινία.

Η ταινία Aladdin, είναι από τις κλασικές ταινίες της Disney. Μια φοβερή ταινία, που θα μείνει αξέχαστη με την πάροδο του χρόνου.

Παρόλο που αυτή η ταινία είναι πιο πρόσφατη ταινία στην ιστορία της Disney, κερδίζει τις εντυπώσεις με την απίστευτα έξυπνη και λεπτή αίσθηση του σύγχρονου ρατσισμού.

Η ταινία The Lion King, έχει όλα όσα θα θέλει κανείς σε μια ταινία της Disney: εντυπωσιακά κινούμενα σχέδια, κλασικό soundtrack, χαριτωμένα ζωάκια και πολλά άλλα.

Credit: CollegeHumor

Related posts

Ξεφεύγει από τα συνηθισμένα: Ο ιδιαίτερος καναπές του Σάκη Ρουβά ανατρέπει τους κανόνες του deco & έχει το πιο ιδιαίτερο χρώμα

Ο παραμυθένιος χώρος που χαλαρώνει: O ολάνθιστος κήπος του εξοχικού της Μαρία Λεκάκη είναι η απόλυτη έννοια της άνοιξης

Minimal έπιπλα και ψάθινη μοκέτα: Το σπίτι της Μαρία Ηλιάκη έχει την πιο καλόγουστη boho διακόσμηση