Αυτό το Πολυχρηστικό Κρεβάτι θα σας λύσει μια και καλή το πρόβλημα της αποθήκευσης των ρούχων σας!

Αν λέγαμε σε ένα μικρό παιδάκι ότι κάτι κρύβεται κάτω από το κρεβάτι, αυτό θα σκεφτόσασταν αμέσως, “Μήπως ένα τέρας;”

Κάτω από το υπερυψωμένο κρεβάτι που σας παρουσιάζουμε σήμερα κρύβεται πράγματι ένα τέρας: Είναι το “τέρας” της οργάνωσης!

Το καινοτόμο έργο, με τίτλο «Container», προέρχεται από την ιταλική εταιρεία επίπλων Dielle, η οποία είναι γνωστή για τα σύγχρονα και καινοτόμα σχέδια τους. Και έχουn πραγματικά ξεπεράσει τους εαυτούς τους. Ένα σήκωμα του στρώματος αποκαλύπτει ράφια, βέργες για την αποθήκευση κάθε κομματιού της γκαρνταρόμπας σας. Οι σκάλες οδηγούν στο κρεβάτι και ακόμη υπάρχουν ενσωματωμένα συρτάρια, ιδανικά για να αποθηκεύετε κάλτσες και εσώρουχα.

Αν και μπορεί να μη φαίνεται πρακτικό να σηκώνετε το κρεβάτι σας κάθε φορά που θέλετε να ντυθείτε, παρόλα αυτά λατρεύουμε αυτό το έπιπλο. Είναι ιδανική λύση για δωμάτια χωρίς ντουλάπες ή για κάποιον που χρειάζεται επιπλέον αποθηκευτικό χώρο. Κοστίζει λίγο ακριβά στην τιμή των €​3,800, αλλά αξίζει αν θέλετε να γλιτώσετε χώρο.

Related posts

Ξεφεύγει από τα συνηθισμένα: Ο ιδιαίτερος καναπές του Σάκη Ρουβά ανατρέπει τους κανόνες του deco & έχει το πιο ιδιαίτερο χρώμα

Ο παραμυθένιος χώρος που χαλαρώνει: O ολάνθιστος κήπος του εξοχικού της Μαρία Λεκάκη είναι η απόλυτη έννοια της άνοιξης

Minimal έπιπλα και ψάθινη μοκέτα: Το σπίτι της Μαρία Ηλιάκη έχει την πιο καλόγουστη boho διακόσμηση