20 Κόμικς που Αναπαριστούν Ακριβώς τον Πρώτο Χρόνο της Μητρότητας

Όπως ξέρει κάθε μητέρα, η μητρότητα δεν είναι εύκολο πράγμα. Είναι κουραστικό, είναι χρονοβόρο και τα πρώτα χρόνια θα τα περάσετε καλυμμένες σε παιδικές τροφές, και με ελάχιστο ύπνο. Παρ’ όλα αυτά, η νέα μαμά Alison Wong μπόρεσε να δει την αστεία πλευρά της μητρότητας.

Η σχεδιάστρια προϊόντων κρύβεται πίσω από τη δημιουργία των κόμικ, που είναι μια σειρά σκίτσων εμπνευσμένα από τις καθημερινές προκλήσεις που αντιμετωπίζει, ενώ φροντίζει τον γιο της Elliot. Είτε τον προσέχει, είτε προσπαθεί να τον ηρεμήσει, κάθε νέα μητέρα θα βρει μια συσχέτιση, αν φυσικά βρει το χρόνο να το διαβάσει!

1. Σε κουβάλησα για 9 μήνες. Πέρασα από ώρες ωδίνων. Έκανα καισαρική…καιιι βγήκες μοιάζοντας ακριβώς στον μπαμπά. Αλήθεια;

2. Δεν έχω ακούσει κιχ για ώρες, πάω να τον ελέγξω. Αναπνέεις; Ναι, σίγουρα αναπνέει…

3. Χαρούμενα πρώτα γενέθλια! Οι μέρες ήταν μακριές, αλλά ο χρόνος σύντομος. Εύχομαι να μπορούσα να φυλάξω αυτή τη στιγμή για πάντα.

4. Όποιος είπε “Μην κλαις πάνω από χυμένο γάλα”… δεν θήλαζε.

5. Ξέχασα αυτό το φορμάκι της θείας Σάντυ! Είναι από εκείνο το ακριβό κατάστημα – πρέπει να χωρέσουμε μέσα!

6. Μωρό που γκρινιάζει; Θα βγάζει δόντια. Δεν κοιμάται; Θα βγάζει δόντια. Δεν τρώει; Θα βγάζει δόντια. Θα έχει πολλά δόντια μέχρι τώρα; Όχι, μόνο ένα.

7. – Ο μπαμπάς γύρισε! -Μπαμπά, μπαμπά! – Για φαντάσου, η πρώτη του λέξη είναι μπαμπάς! -Μαμάααααα! -Σε φωνάζει. – Μπα, δεν ακούω τίποτα.

8. Σχεδόν φτάσαμε! Ευτυχώς…Νομίζω κοιμήθηκε. Περίμενε, δεν ακούω τίποτα! Είσαι καλά; Ζεις;

9. Ο χορός “κράτα τον ήλιο μακριά από τα μάτια του μωρού.

10. Χαστούκι, κλωτσιά, δαγκωνιά.

11. Το βιβλίο λέει ότι μέχρι τώρα θα πρέπει να μπουσουλάς. Η φίλη σου η Γκρέισι μπουσουλά εδώ και εβδομάδες! Έλα μπορείς να τα καταφέρεις! ‘Ενα μήνα αργότερα…Μην το κάνεις αυτό! Σταμάτα να μπουσουλάς!

12. Σίγουρα θα είσαι εντάξει; Φυσικά! Απόλαυσε το πρωινό σου! Χμμ, τι να κάνω. Ελευθερία είναι να πηγαίνω για ψώνια μόνη μου! Γεια σου ουρά για ντελικατέσεν, μου έλειψες!

13. Η κάλτσα πέφτει, την τραβάει, χάνεται εδώ μέσα. Και εγώ νόμιζα ότι το να ταιριάξω τις δικές μου κάλτσες ήταν δύσκολο!

14. Είναι τόσο λυπηρό να αποθηκεύεις όλα τα μωρουδίστικα ρουχαλάκια. Θα μου λείψει το αγαπημένο μου φορμάκι. -Αυτό είναι πολύ χαριτωμένο σορτσάκι! -Δεν χρειάζεται να ξέρει ότι στην πραγματικότητα είναι παντελονάκι.

15. Ευχαριστώ για τα βιβλία μαμά, τα καταβροχθίζει στην πραγματικότητα!

16. Σου δίνει ένα νέο νόημα στο “βάρος μωρού!”

17. Ουάου, γέλασες! Έλα, άλλη μια φορά…

18. Έκανα αυτή την εκπληκτική συνταγή με ψητά λαχανάκια Βρυξελλών με σκόρδο ειδικά για σένα! Αργότερα…Μαλλί;! Αλήθεια; Προτιμάς αυτό από την μαγειρική μου;

19. Η καλύτερη μορφή ανακύκλωσης!

20. Μωρό στο αυτοκίνητο…τι πραγματικά αυτό σημαίνει…Δεν πάω αργά, πάω στο όριο της ταχύτητας. Παρακαλώ μη κορνάρετε. Θα μου πάρει 20 λεπτά για να φύγω. Μην μπαίνετε στον κόπο να περιμένετε για την θέση στάθμευσής μου! Δεν στέλνω μήνυμα. Πιθανόν προσπαθώ να ηρεμήσω το μωρό.

Credit: boredpanda.com

Related posts

Ξεφεύγει από τα συνηθισμένα: Ο ιδιαίτερος καναπές του Σάκη Ρουβά ανατρέπει τους κανόνες του deco & έχει το πιο ιδιαίτερο χρώμα

Ο παραμυθένιος χώρος που χαλαρώνει: O ολάνθιστος κήπος του εξοχικού της Μαρία Λεκάκη είναι η απόλυτη έννοια της άνοιξης

Minimal έπιπλα και ψάθινη μοκέτα: Το σπίτι της Μαρία Ηλιάκη έχει την πιο καλόγουστη boho διακόσμηση