Η Σπαζοκεφαλιά που έχει Ρίξει το Διαδίκτυο! Εσύ μπορείς να βρεις το Πάντα που Κρύβεται στην Εικόνα;

Μια νέα εικόνα σαρώνει το Facebook, αφήνοντας κάθε άνθρωπο απολύτως αποσβολωμένο. Η παρακάτω εικόνα με Χριστουγεννιάτικο θέμα, δημιουργήθηκε από τον Ούγγρο καλλιτέχνη Gregerly Dudas, ο οποίος την κοινοποίησε στην προσωπική του σελίδα.

Ο ίδιος, αναφέρει ότι υπάρχει ένα πάντα μεταξύ όλων αυτών των εορταστικών χιονάνθρωπων και αναρωτιέται αν κανείς μπορεί να τον εντοπίσει. Αυτό το τεστ, έχει γίνει viral και έχει οδηγήσει χιλιάδες ανθρώπους στην τρέλα.

Μετά από λίγες μέρες, ο Dudas είχε 42,000 likes και 100,000 shares της καινούργιας δημιουργίας του. Οι περισσότεροι άνθρωποι, ακόμη δεν μπορούν να εντοπίσουν το πάντα στην εικόνα.

Ο Gary Pearsall σχολίασε: «Δεν υπάρχει κανένα πάντα στην εικόνα… Κοιτάω επί 15 λεπτά και δεν βρίσκω τίποτα!»

Άλλοι πάλι λένε, ότι εντόπισαν το πάντα στα πρώτα πέντε δευτερόλεπτα. Οι περισσότεροι πάντως λένε, ότι πρόκειται για την πιο δημοφιλή και πιο απογοητευτική Χριστουγεννιάτικη εικόνα.

Μετά τον πάταγο που έκανε η συγκεκριμένη εικόνα στο διαδίκτυο, ακολούθησαν και άλλες αντίστοιχες εικόνες, που έπρεπε να βρεις μια γάτα και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Ο Dudas είπε: «Η δημοτικότητα της εικόνας «Panda» με εξέπληξε ευχάριστα, εγώ ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω αλλά με κάνει πραγματικά ευτυχισμένο! Χαίρομαι που βλέπω το πόσο αρέσει κάτι που δημιούργησα».

«Δεν είμαι επαγγελματίας, το κάνω σαν χόμπι αλλά μου αρέσει πολύ!»

Credit: Awm

Related posts

Ξεφεύγει από τα συνηθισμένα: Ο ιδιαίτερος καναπές του Σάκη Ρουβά ανατρέπει τους κανόνες του deco & έχει το πιο ιδιαίτερο χρώμα

Ο παραμυθένιος χώρος που χαλαρώνει: O ολάνθιστος κήπος του εξοχικού της Μαρία Λεκάκη είναι η απόλυτη έννοια της άνοιξης

Minimal έπιπλα και ψάθινη μοκέτα: Το σπίτι της Μαρία Ηλιάκη έχει την πιο καλόγουστη boho διακόσμηση