Σοφία Αλιμπέρτη: Η μεγάλη περιουσία της, το σπίτι στην Πάρο και η άγνωστη διαθήκη που θα μοιράσει στα παιδιά της

Σοφία Αλιμπέρτη: Σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε η ηθοποιός Σοφία Αλιμπέρτη μιλά για τη ζωή της στην Πάρο, τα παιδιά της και τις σκέψεις της να επιστρέψει στο χώρο της τηλεόρασης.Η Σοφία Αλιμπέρτη έχει αφήσει εντελώς τη ζωή, που είχε υπό τα φώτα της δημοσιότητας ως ηθοποιός και παρουσιάστρια, βρίσκοντας την ησυχία της στην Πάρο, με την ίδια να αποφεύγει την έκθεση και να κάνει μια άλλη ζωή.Η ίδια, παράλληλα, δε λησμονεί ποτέ να περνά στιγμές με τα παιδιά της, έχοντας δύο αγόρια από το γάμο με τον Γιάννη Πάριο. Πριν από λίγες μέρες, μάλιστα, πήρε μια πολύ σημαντική απόφαση, η οποία αφορά τις ζωές και το μέλλον τους.

Συγκεκριμένα, όπως ενδεχομένως θα θυμάστε, η Αλιμπέρτη είχε βρεθεί στην Αθήνα πριν από λίγο καιρό για μια έκθεση του Μιχαήλ-Άγγελου Βαρθακούρη, σε μια εκδήλωση όπου ήταν παρούσα όλη η οικογένεια. Στο πλαίσιο της επίσκεψής στην πρωτεύουσα, μάλιστα, σύμφωνα με το «Yes Magazine», αποφάσισε να επισπεύσει τις διαδικασίες με γνωστό συμβολαιογράφο.

Ο λόγος αφορά τη διαθήκη, που θα αφήσει για τα παιδιά της, έχοντας να διαχειριστεί μια σημαντική περιουσία. Η Αλιμπέρτη έχει στην κατοχή της ένα πολυτελές σπίτι στα Νότια προάστια κι ένα στην Πάρο, ένα καφέ στην Νάουσα Πάρου και ορισμένες βίλες στο νησί, που μόλις πέρασαν στην ιδιοκτησία της.

Ως προς το τι αποφάσισε η Αλιμπέρτη; Η περιουσία της θα μοιραστεί στα δύο της παιδιά, τον Νίκο και τον Μιχαήλ-Άγγελο, δια του δύο. Το τι θα πάρει ο καθένας δεν είναι σαφές, αλλά σίγουρα θα φροντίσει η άλλοτε παρουσιάστρια να μην αδικηθούν.

Η Πάρος και η σκέψη να επιστρέψει στην τηλεόραση

Την τελευταία φορά που εμφανίστηκε στην τηλεόραση με δική της εκπομπή η Σοφία Αλιμπέρτη, είχαμε μνημόνιο και ήμασταν στα σκληρά χρόνια της κρίσης. Στην πρώτη δεκαετία του 21ου αιώνα, η Σοφία Αλιμπέρτη ήταν ένα από τα πιο δυνατά ονόματα και δη περισσότερο ως παρουσιάστρια και εν δευτέροις ως ηθοποιός. Είχε φτάσει να γίνει ως και μήλον της έριδος για ALPHA και ANT1 μια περίοδο. Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Στο πολύ μακρινό παρελθόν.

Τα τελευταία αρκετά χρόνια, η Σοφία Αλιμπέρτη έχει βρει το ησυχαστήριο της στην Πάρο, ζει αποκλειστικά εκεί και έρχεται ελάχιστα στην Αθήνα, έχει δει τα παιδιά της να έχουν μεγαλώσει πια και να είναι ανεξάρτητα, έζησε έναν μεγάλο έρωτα, χώρισε και βρίσκεται σε μια περίοδο που κοιτάζει τι άλλο θα ήθελε να κάνει στη ζωή της επαγγελματικά και προσωπικά.

Η Φαίη Σκορδά βρέθηκε φιλοξενούμενη για μερικές ημέρες στο σπίτι της Αλιμπέρτη και της πήρε μια μεγάλη συνέντευξη σε διάφορα σημεία του νησιού, σε μέρη που είναι τα αγαπημένα της οικοδέσποινας, σε ένα κόνσεπτ που τηλεοπτικά έβγαλε κάτι πολύ όμορφο, αφού η μεταξύ τους οικειότητα, μετέτρεψε τη συνέντευξη σε μια βιντεοσκοπημένη συζήτηση ανάμεσα σε δύο φίλες, σε δύο γυναίκες που έχουν βιώσει διαζύγια και χωρισμούς, που έχουν δύο παιδιά, που σχολιάζονται παντί τρόπω και προσπαθούν να διαχειριστούν πολλά καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη.

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του