Πάρις Θωμόπουλος: Οι σπουδές που παράτησε,ο ερχομός του γιου, ο ομοφυλοφιλικός ρόλος και ο λόγος που ακολούθησε την υποκριτική

Πάρις Θωμόπουλος: Ο γνωστός ηθοποιός, που μας κέντρισε το ενδιαφέρον του με το ρόλο του ως ένα στρατιωτικό γκει, στην σειρά “Η τούρτα της μαμάς” , έχει γεννηθεί το 1984 στην Αθήνα. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν.

Όπως είχε πει και ο ίδιος άργησε να πάρει ρόλο σε κάποια σειρά, αλλά στο θέατρο έχει ένα αρκετό δείγμα από την δουλειά του, όπως είναι οι παραστάσεις Οπερέττα (2017), Ο άνθρωπος που γελά (2019), Χριστουγεννιάτικη Ιστορία (2018), Ορέστεια- Αγαμέμνων (2019). Στην τηλεόραση συμμετείχε στη σειρά Η τούρτα της μαμάς (2020).

Πάρις Θωμόπουλος: Ο έρωτας που ήρθε στις σπουδές

Σε μια συνέντευξη του, είχε αναφερθεί για το πως γνώρισε την γυναίκα του και ήρθε στην συνέχεια ο έρωτας: “Ήταν τυχαίο το ότι ασχολήθηκα με την υποκριτική, εγώ σπούδαζα στο Μουσικό Πανεπιστήμιο στην Κέρκυρα γιατί είμαι από μουσική οικογένεια και επειδή μου άρεσε ένα κορίτσι που ήταν στην φοιτητική ομάδα και κάπως έτσι μπήκα κι εγώ στην ομάδα για να είμαι κοντά. Έτσι εντελώς τυχαία “κόλλησα το μικρόβιο”, εξομολογήθηκε ο Πάρις Θωμόπουλος.

Πάρις Θωμόπουλος: Ο λόγος που άφησε τις σπουδές του

Στη συνέχεια της ίδιας συνέντευξης, είχε μιλήσει για τον λόγο που άφησε τις σπουδές του πάνω στην μουσική και ασχολήθηκε με την υποκριτική: “Ο πατέρας μου στην αρχή με πίεσε να τελειώσω το πανεπιστήμιο γιατί δεν το τελείωσα ποτέ καθώς χρωστούσα κάτι μαθήματα και έλεγα αν δεν το κάνω τώρα αυτό που ήρθε δεν θα το κάνω ποτέ. Κάπως έτσι έφυγα από το πανεπιστήμιο και δεν κατάφερα ποτέ να γυρίσω και να δώσω τα μαθήματα και να πάρω το χαρτί. Δεν χρώσταγα πάρα πολλά η αλήθεια είναι, με πίεζε λίγο ο πατέρας μου και έλεγε αυτά τα γνωστά που λένε οι γονείς αλλά εντάξει το αποδέχτηκαν. Ειδικά τώρα, βλέποντάς με να δουλεύω 10 χρόνια από τότε που τελείωσα τη σχολή δηλαδή, με στηρίζουν οι γονείς μου”.

Πάρις Θωμόπουλος: Ο ερχομός του γιου του που του άλλαξε την ζωή

Στις αρχές Ιανουαρίου έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς, καθώς η σύζυγός του Αλεξάνδρα έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους. Έτσι, ζει μοναδικές και όμορφες στιγμές στο πλευρό του μικρού του πρίγκιπα.Πέρα την αϋπνία, η οποία είναι άμεση έχει άμεσα αποτελέσματα αλλά δεν με απασχολεί ιδιαίτερα. Ήταν κάτι που το ήθελα χρόνια αυτό το πράγμα. “Φανταζόμουν τον εαυτό μου πατέρα. Ήθελα πάρα πολύ. Είμαι πολύ ευτυχισμένος και χαρούμενος. Τώρα τι άλλο θα προκύψει στη συνέχεια και πως θα επηρεαστεί η καθημερινότητα μου θα δείξει. Δεν ήμουν ποτέ άνθρωπος του έξω, της διασκέδασης όποτε δεν μου λείπει κάτι τέτοιο ή θα μου λείψει κάτι τέτοιο θεωρώ”.

Πάρις Θωμόπουλος: H άποψη για την κοινωνία σήμερα

Σε μια αναφορά του, είχε μιλήσει για την σημερινή κοινωνία και πως αντιμετωπίζουν τους ομοφυλόφιλους ρολους, που τα τελευταία χρόνια βλέπουμε συχνά στην τηλεόραση: “Θεωρώ πως όσο προχωράμε εξελίσσονται τα πράγματα ως προς την διαφορετικότητα και οι ισορροπίες λίγο έρχονται κι αποκαθίστανται. Το ενδιαφέρον με τον χαρακτήρα που κάνω είναι πως αποτυπώνει το προφίλ ενός γκέι ανθρώπου χωρίς χαζά στερεότυπα που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Είναι ένα σχήμα που έρχεται κόντρα με αυτό που οι περισσότεροι έχουν στο μυαλό τους. Από την δουλειά του, τον τρόπο που μιλάει, που συμπεριφέρεται. Δεν είναι καρικατούρα, είναι ένας φυσιολογικός άνθρωπος”.

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του