Όλγα Τρέμη: Η ηλικία της κυρίας του ελληνικού ρεπορτάζ , ο λόγος συνταξιοδότησης και ο άγνωστος σύζυγός της

Όλγα Τρέμη: Οι σπουδές, η καριέρα και ο λόγος που αποσύρθηκε από την τηλεόραση

Όλγα Τρέμη: Η άγνωστη προσωπική ζωή που δεν έμαθε ποτέ κανείς – Ποιος είναι ο λόγος που αποσύρθηκε από την τηλεόραση η παρουσιάστρια που για χρόνια μετέφερε στον κόσμο όλες τις ειδήσεις καθημερινά.

Όλγα Τρέμη: Η κυρία του ελληνικού πολιτικού ρεπορτάζ

Η Όλγα Τρέμη είναι μια από τις πιο αναγνωρίσιμες Ελληνίδες δημοσιογράφους και παρουσιάστριες δελτίων ειδήσεων. Με μακρά πορεία στο χώρο της τηλεόρασης, η Όλγα Τρέμη αποτέλεσε μια από τις πρώτες γυναίκες στο πολιτικό ρεπορτάζ και φέρει πολλά δημοσιογραφικά “παράσημα” στο πέτο της.

Η Όλγα Τρέμη γεννήθηκε στις 17 Φεβρουαρίου 1951, ανήκει στο ζώδιο του Υδροχόου και μένει στο κέντρο της Αθήνας.

Όλγα Τρέμη: Οι σπουδές και η καριέρα

Η Όλγα Τρέμη αποφοίτησε από την Ελληνογαλλική Σχολή Ουρσουλινών. Σπούδασε στο Οικονομικό της Σχολής Νομικών Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών του ΕΚΠΑ και το 1975 παράλληλα με τις σπουδές της, ξεκίνησε να εργάζεται στην εφημερίδα Ριζοσπάστης Συνέχισε στις εφημερίδες Ελευθεροτυπία, Το Βήμα, Ελεύθερος Τύπος και Έθνος και έκανε μεγάλη καριέρα στο πολιτικό ρεπορτάζ και στην τηλεόραση.

Το 1989 παρουσίασε τις πρώτες πολιτικές εκπομπές στην κρατική τηλεόραση, μεταξύ αυτών και η εκπομπή “Πρόσωπο με Πρόσωπο” στην ΕΤ1 (1989-1990). Την δεκαετία του 1990 εργάστηκε στους ραδιοφωνικούς σταθμούς Flash 96, ANT1 97,2 FM και Αθήνα 9,84 παρουσιάζοντας σε όλες το μεσημβρινό μαγκαζίνο.

Η Όλγα Τρέμη έχει, επίσης, παρουσιάσει ενημερωτικές εκπομπές στους τηλεοπτικούς σταθμούς ΑΝΤ1, Star Channel και Mega, όπως την εκπομπή “Τελευταία Λέξη” στον ΑΝΤ1 (1999-2000) “Βέτο” (1994-1995) στο Mega και “Σημείο Αναφοράς¨στο Star Channel (2001-2002) .

Όλγα Τρέμη: Η πολυετής συνεργασία με το Mega

Από το 2005, η Όλγα Τρέμη άρχισε να παρουσιάζει τις καθημερινές το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στο Mega Channel. Συνέχισε την παρουσίαση ως το 2014, οπότε και παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους.
Επέστρεψε πάντως στην καθημερινή παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega στις 12 Ιανουαρίου 2015, μέχρι και το 2016. Η Όλγα Τρέμη έχει επίσης συμμετάσχει σε debate των πολιτικών αρχηγών πριν τις εκλογές, μεταξύ αυτών το 2007 και στις ευρωεκλογές του 2009, εκπροσωπώντας το Mega, ενώ ήταν και η συντονίστρια των εκλογικών βραδιών του καναλιού.

Όλγα Τρέμη: Κράτησε την οικογένειά της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

Η Όλγα Τρέμη υπήρξε παντρεμένη με τον Θοδωρή Καλούδη, που ήταν διευθυντής εφημερίδων. Η δημοσιογράφος ξαναπαντρεύτηκε με τον διευθυντή ειδήσεων του Mega Channel Χρήστο Παναγιωτόπουλο και έχουν μαζί έναν γιο, τον Αλέξανδρο.

Σήμερα σύζυγός της Όλγας Τρέμη είναι ο Νίκος Νικητέας, χειρουργός της Β΄ Χειρουργικής Κλινικής του Λαϊκού Νοσοκομείου και αναπληρωτής καθηγητής Χειρουργικής της Ιατρικής Σχολής Αθηνών.

Ο Νίκος Νικητέας αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1988. Εξειδικεύτηκε στη Γενική Χειρουργική στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Μετέπειτα, διετέλεσε Clinical Registrar και Honorary Research Fellow στο Department of Surgery, University of Birmingham, Queen Elizabeth Hospital.

Από το 1995 έως το 1998 υπήρξε επιστημονικός Συνεργάτης της Ε’ Χειρουργικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών (Υπεύθυνος του Τμήματος Λειτουργικών Παθήσεων Παχέος Εντέρου και Πρωκτού).

Το 1999 εξελέγη λέκτορας Χειρουργικής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Όλγα Τρέμη: Το καυστικό σχόλιο για τις συντάξεις τα προηγούμενα έτη

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Happy Day”, η Όλγα Τρέμη μίλησε για τη σύνταξη που πήρε αλλά και τους λόγους που την πήρε.

“Τη σύνταξη δεν την πήρα για να συνταξιοδοτηθώ, την πήρα για να μη μου τη φάει ο Τσίπρας. Ο μόνος λόγος που αποφάσισα να το κάνω τώρα, παρά το γεγονός ότι σας είπα πως παραμένω μάχιμη, είναι για να προλάβω τις δυσμενείς αλλαγές”, είπε η δημοσιογράφος.

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του