Ναταλία Λιονάκη: Η καριέρα της, η νέα ζωή στο μοναστήρι και ο λόγος που εγκατέλειψε τα εγκόσμια

Ναταλία Λιονάκη: Η καριέρα της, η νέα ζωή στο μοναστήρι και ο λόγος που εγκατέλειψε τα εγκόσμια

Ναταλία Λιονάκη: Υπήρξε μία από τις ωραιότερες παρουσίες των ελληνικών σίριαλ την πρώτη δεκαετία του 2000. Η Ναταλία Λιονάκη με φλογερό κόκκινο μαλλί και σώμα που ζήλευαν όλες οι γυναίκες την εποχή εκείνη, έπαιξε σε διάφορα σίριαλ με αποκορύφωμα το 2008 που συμμετείχε στα ”40 κύματα” στο πλευρό του Μιχάλη Μαρίνου, που υποδύθηκε την πρώην σύζυγό του.

Ναταλία Λιονάκη: Τα πρώτα χρόνια

Γεννήθηκε το 1977 στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε ενώ η καταγωγή της είναι από την Κρήτη. Τελειώνοντας το σχολείο ξεκίνησε τις σπουδές της στην Φιλοσοφική Σχολή Αθήνων ενώ μία συμμετοχή της σε ταινία το 1996 την οδήγησε στην απόφαση να σπουδάσει ηθοποιός. Στα τέλη της δεκαετίας του ’90 πέρασε Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου από όπου αποφοίτησε το 2002. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έλαβε μέρος σε διάφορα διαφημιστικά σποτ για την τηλεόραση ενώ η πρώτη της μεγάλη δουλειά ως ηθοποιός έγινε το 2002.

Ναταλία Λιονάκη: Όταν ασπάστηκε τον μοναχισμό

Η Ναταλία Λιονάκη, έχοντας μια τελείως διαφορετική εικόνα από την κοσμική της, ασπάστηκε και επίσημα τον μοναχισμό και με μεγάλη χαρά αποδέχθηκε να συνεχίσει τη ζωή της δίπλα στον Χριστό.

Με μακριά λυμένα μαλλιά που ξεπερνούσαν τα γόνατα, με λευκό χιτώνα και σκυμμένο το κεφάλι, η γνωστή πρώην ηθοποιός παρουσιάστηκε στη διαδικασία της μοναχικής «κουράς».

Ναταλία Λιονάκη: Η ορθόδοξη τελετή της χειροτονίας της

Έχοντας στο πλευρό τον πνευματικό της πατέρα Απόστολο και τρεις-τέσσερις μοναχές, αμίλητη και ταπεινή, μάζεψε τα μαλλιά της κότσο, έβαλε το ζωστικό, το πολυσταύρι, τη δερμάτινη ζώνη και τα σανδάλια, το εξώρασο και τέλος τον μανδύα -χαρακτηριστικά τμήματα ένδυσης που συμβολίζουν τη νέκρωση του Χριστού- και εκάρη μοναχή.

Η χειροτονία τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Μάρκου Chavogere στην Κένυα, από τον κρητικής καταγωγής Πατριάρχη Αλεξανδρείας Θεόδωρο Β’ και τον HG Bishop Aθανάσιο Kisumu.

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του