Ντίνος Αυγουστίδης: Οι διάσημες μεταγλωτίσεις, η νέα οικογένεια και η αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο με την Τζομπανακη

Ντίνος Αυγουστίδης: Ο πατέρας του Ορφέα Αυγουστίδη και πρώην σύζυγος της Μαρίας Τζομπανάκη,  έγραψε τη δική του πορεία στην ελληνική τηλεόραση, πρωταγωνιστώντας πριν από 25 χρόνια στην κομεντί του MEGA, «Καρέ της Ντάμας», αλλά και κάποια χρόνια αργότερα, υποδυόμενος τον φίλο του Σάκη Μπουλά στο εφηβικό σίριαλ «10 λεπτά κήρυγμα». Είναι ένας πολύ ταλαντούχος ηθοποιός, από τους σημαντικότερους της γενιάς του αν και έχουμε καιρό να τον δούμε σε κάποια παραγωγή και μαζί με την ηθοποιό Μαρία Τζομπανάκη έχουν αποκτήσει τον γοητευτικό και πολλά υποσχόμενο ηθοποιό Ορφέα Αυγουστίδη. Παλιότερα, ο πατέρας του Ορφέα Αυγουστίδη εμφανίστηκε στις τηλεοπτικές σειρές «Το camping», «Όλη η δόξα Όλη η χάρη», «Αργώ», «Γιούγκερμαν» και «Λόγω τιμής».

Ντίνος Αυγουστίδης:Η επιτυχής καριέρα

Έχει χτίσει επίσης μια λαμπρή πορεία στις μεταγλωττίσεις παιδικών προγραμμάτων. Για αρκετά χρόνια, ο ηθοποιός έδινε τη φωνή του σε χαρακτήρες των σειρών κινουμένων σχεδίων «Ντένις, ο τρομερός», «Τα Αρκουδάκια της Αγάπης», «Οι ιππότες της ασφάλτου», «Μάγια η Μέλισσα» και άλλα.

Ντίνος Αυγουστίδης: Η γνωριμία με την Μαρία Τζομπανάκη

Ο Ντίνος Αυγουστίδης υπήρξε παντρεμένος από το 1985 έως το 1998 με τη Μαρία Τζομπανάκη έχοντας κρατήσει αγαστές σχέσεις λόγω της δικής τους στάσης ζωής και αξιοπρέπειας αλλά και του μονάκριβου γιου τους Ορφέα Αυγουστίδη. Το ειδύλλιο άρχισε στη Λέσβο, στα γυρίσματα της σειράς «Το γυμνό κορίτσι».

Η Μαρία Τζομπανάκη και ο Ντίνος Αυγουστίδης ακολούθησαν χωριστούς δρόμους, όταν 36χρονος σήμερα ο γιος τους, Ορφέας, πήγαινε ακόμη στο γυμνάσιο. Το ζευγάρι χώρισε το 1998, ωστόσο διατηρούν πολύ καλές σχέσεις ακόμη και σήμερα.

Τα τελευταία χρόνια, ο ηθοποιός και η νυν σύντροφός του έχουν υιοθετήσει ένα κοριτσάκι, την αξιολάτρευτη Αλκυόνη, με την οποία ο Ντίνος Αυγουστίδης εθεάθη πρόσφατα να παίζει σε πάρκο στο κέντρο της Αθήνας.

Ντίνος Αυγουστίδης: Η αδημοσίευτη φωτογραφία από το γάμο του

Με αφορμή το γάμο του Ορφέα Αυγουστίδη βγήκε στο φως της δημοσιότητας μια φωτογραφία από το γάμο των γονιών του, των Τζομπανάκη – Αυγουστίδη.

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του