Νόρα Βαλσάμη: Τα Ωραιότερα Γαλάζια Μάτια Του Ελληνικού Κινηματογράφου – Γέρασε Φυσιολογικά Χωρίς Επέμβαση

Νόρα Βαλσάμη: Τα Ωραιότερα Γαλάζια Μάτια Του Ελληνικού Κινηματογράφου – Γέρασε Φυσιολογικά Χωρίς Επέμβαση

Νόρα Βαλσάμη: Η Νόρα Βαλσάμη υπήρξε μία από ωραιότερες Ελληνίδες ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου. Τα ξανθά της μαλλιά και τα γαλάζια μάτια της έκαναν την παρουσία της να μην περνάει ποτέ απαρατήρητη. Αξίζει να αναφέρουμε πως ήταν κάθετα αντίθετη με τις αισθητικές επεμβάσεις αποφασίζοντας να γεράσει φυσιολογικά.

Η γνωστή ηθοποιός ήταν κατά των πλαστικών χειρουργικών επεμβάσεων. Έτσι, δεν πραγματοποίησε καμία αντίστοιχη επέμβαση. Η ίδια είχε πάρει την απόφαση να αφήσει το χρόνο να περάσει κανονικά από πάνω της. Δεν επιθυμούσε να πραγματοποιήσει κάποια αλλαγή στην εξωτερική εμφάνισή της.

Ο τόπος γέννησης της Νόρας Βαρσάμη ήταν το Κάιρο της Αιγύπτου. Η ημερομηνία γέννησής της ήταν η 24η Ιανουαρίου του 1948. Σύζυγός της είναι ο σκηνοθέτης, Ερρίκος Ανδρέου. Όσον αφορά τη γνωριμία τους, έλαβε χώρα στα γυρίσματα της ταινίας «Τα δύο πόδια σ’ ένα… παπούτσι!».

Πρόκειται για μία ταινία της Φίνος Φιλμ, η οποία γυρίστηκε το 1967. Μάλιστα, τη σκηνοθέτησε ο ίδιος, αλλά χρησιμοποίησε το ψευδώνυμο, Δημήτρης Μήκας. Η Νόρα Βαλσάμη σπούδασε χορό και ρυθμική γυμναστική στην Αίγυπτο.

Από εκεί και πέρα, υπήρξε απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Γιώργου Θεοδοσιάδη. Η πρώτη θεατρική εμφάνισή της έγινε το 1965. Η ταινία που έλαβε μέρος ήταν η κωμωδία του Αριστοφάνη, «Εκκλησιάζουσες».

Μάλιστα, εκείνο τον καιρό φοιτούσε ακόμη στη δραματική σχολή. Μετά από ένα χρόνο, πραγματοποίησε το ντεμπούτο της στη μεγάλη οθόνη. Αξίζει να σημειωθεί πως η ταινία ήταν η «Τζένη, Τζένη».

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του