Νάρα Παπακαλιάτη: Η άγνωστη αδερφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, η ζωή μακριά από τη σόουμπιζ και η καριέρα στο fashion design

Η μικρότερη από τα αδέρφια Παπακαλιάτη και το μοναδικό κορίτσι της οικογένειας, Νάρα Παπακαλιάτη είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα που απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας και ακολουθεί το δικό της επαγγελματικό μονοπάτι.

Λίγα λόγια για την Νάρα Παπακαλιάτη

Τα παιδικά και εφηβικά της χρόνια τα πέρασε στο  Ηράκλειο και έχει σπουδάσει Μαθηματικά στο “King College” και Χρηματοοικονομικά στο “Imperial”. Μεγαλωμένη ανάμεσα σε τόσα αγόρια, η Νόρα Παπακαλιάτη δηλώνει πως ένιωθε πάντα αγοροκόριτσο. Η ίδια, άρχισε να ασχολείται ιδιαίτερα πολύ με τη μόδα, κάνοντας και σχετικές επιδείξεις, όταν μετακόμισε στην Αγγλία. Πλέον, ασχολείται με το fashion design μόνο στον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο της, αφού είναι όλος αφιερωμένος στα παιδιά της.

Η μικρότερη αδερφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Νάρα, είναι μητέρα διδύμων και έτσι ο χρόνος που έχει για τον εαυτό της μοιάζει λίγος αλλά πολύτιμος. Αγαπάει τα ταξίδια ενώ όπως φαίνεται μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ίδια έχει γυρίσει πολλά μέρη του εξωτερικού αλλά και της Ελλάδας, μαζί φυσικά με την οικογένειά της.

Όσον αφορά στο όνομά της, η αδερφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έχει δηλώσει στο παρελθόν πως δεν κρύβει τον αδερφό της, ωστόσο δεν χρησιμοποιεί εκείνον αλλά ούτε και το όνομά της για να καταφέρει κάτι.

Δείτε φωτογραφίες με την Νάρα Παπακαλιάτη και την οικογένεια της

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του