Γωγώ Μπρέμπου: Η επιστροφή στην τηλεόραση, ο γάμος και το παιδί και η ασθένεια που την ταλαιπώρησε

Γωγώ Μπρέμπου: Γεννήθηκε το 1974 στην Αθήνα και είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής Βεάκη. Την γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε μέσα από τις σειρές “Η ζωή μας μια βόλτα” του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και της τηλεοπτικής επιτυχίας “Περί ανέμων και υδάτων” της Κάκιας Ιγερινού στο MEGA. Αν δεν πετύχαινε η ηθοποία ήθελε να ασχοληθεί με την αστρολογία. Της αρέσει τον ελεύθερο χρόνο της να διαβάζει βιβλία.

Γωγώ Μπρέμπου: H καριέρα στην τηλεόραση

Σταθμός στην τηλεοπτική της καριέρα αποτελεί φυσικά η σειρά «Περί Ανέμων και Υδάτων» στο MEGA, όπου συμπρωταγωνιστούσε με σπουδαίους ηθοποιούς όπως ο Θανάσης Βέγγος, η Δέσποινα Μπεμπεδέλη και ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Στην συνέχεια ακολούθησε η δραματική σειρά «Στο Φως του φεγγαριού», όπου απέσπασε με την ερμηνεία της το βραβείο του πρώτου γυναικείου ρόλου, στα «Πρόσωπα» του 2005.

Η ηθοποιός έκανε αισθητή την παρουσία της και στο σινεμά καθώς πρωταγωνίστησε σε ταινίες που σημείωσαν και καλλιτεχνική αλλά και εμπορική επιτυχία. Οι «Τρεις Εποχές» της Μαρίας Ηλιού και του Γιώργου Μπράμου , το «Ένα τραγούδι δεν φτάνει» της Ελισάβετ Χρονοπούλου μέχρι και την πιο πρόσφατη, την «Καύση», μια μαύρη κωμωδία του Στράτου Τζίτζη, είναι κάποιες από τις κινηματογραφικές συμμετοχές της ηθοποιού.

Γωγώ Μπρέμπου: Προσωπική ζωή

Η Γωγώ Μπρέμπου σε συνέντευξη στην Ναταλία Γερμανού και στο Καλύτερα δε Γίνεται με αφορμή την τηλεοπτική της επιστροφή μέσα από τη νέα σειρά του Alpha, Ο Παράδεισος των Κυριών.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την πορεία της στην υποκριτική, τα χρόνια που έμεινε εκτός τηλεόρασης, αλλά και την περίοδο που είχε αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στα επαγγελματικά της.

«Έχω υπάρξει για μια δεκαετία εργασιομανής, είναι από αυτές τις παιδικές ασθένειες που καλό είναι να περνάνε οι καλλιτέχνες, εγώ κάνω από τη δουλειά από 17-18 χρονών», ανέφερε αρχικά η Γωγώ Μπρέμπου.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε για εκείνη την εποχή: «Άρα έπρεπε εκείνη την δεκαετία να ανεβάσω πάρα πολύ τις ταχύτητές μου, έκανα γυρίσματα παράλληλα με θέατρο, δεν μπορούσα να οργανώσω τον χρόνο μου, με αποτέλεσμα να μην έχω χρόνο για κάτι άλλο (πιο προσωπικό) μέχρι τα 32 μου δεν είχα χρόνο να κάνω κάτι άλλο.

Δεν είχα βάλει την προσωπική ζωή στην άκρη, απλά δεν μπορούσα να τη συναντήσω. Δεν κλείνεις ραντεβού με την προσωπική ζωή», δήλωσε η Γωγώ Μπρέμπου καλεσμένη στο Καλύτερα δε Γίνεται.

Σήμερα είναι ζευγάρι με τον γνωστό συγγραφέα,  Χρήστος Χωμενίδης που μετρούν 7 χρόνια σχέσης. Ωστόσο, το ζευγάρι κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο φακός βέβαια τους έχει απαθανατίσει σε κοινές τους εξόδους, ενώ έχουν κάνει κάποιες κοινές εμφανίσεις και με την κόρη του συγγραφέα, τη μικρή Νίκη.Από κοινού καταβάλλουν καθημερινά προσπάθειες για να βλέπουν ο ένας τον άλλον χαρούμενο και χαμογελαστό, κάτι που πετυχαίνουν, όπως μπορεί να διακρίνει όποιος τους συναντά από κοντά.

Γωγώ Μπρέμπου: Το πρόβλημα υγείας

Μιλώντας στο περιοδικό «Hello!» το 2013 για την ασθένειά της δήλωσε εκείνη την περίοδο χαρακτηριστικά: «Μετά από αυτό αναθεώρησα πολλά πράγματα. Κατάλαβα ότι τώρα είμαστε και αύριο μπορεί να μην ζούμε. Η ζωή είναι απόλυτα δική μας και πρέπει να είμαστε απολύτως υπεύθυνοι για τον εαυτό μας» και συμπλήρωσε: «Ήταν δύσκολο να το διαχειριστώ. Δεν νομίζω ότι για κανέναν άνθρωπο είναι εύκολο. Εκεί καταλαβαίνεις ότι πρέπει να παλέψεις, να ελπίζεις και να αφήνεσαι στη ζωή.

Μετά από αυτό αναθεώρησα πολλά πράγματα. Κατάλαβα ότι τώρα είμαστε και αύριο μπορεί να μην ζούμε. Η ζωή είναι απόλυτα δική μας και πρέπει να είμαστε απολύτως υπεύθυνοι για τον εαυτό μας» και συμπλήρωσε: «Ήταν δύσκολο να το διαχειριστώ. Δεν νομίζω ότι για κανέναν άνθρωπο είναι εύκολο. Εκεί καταλαβαίνεις ότι πρέπει να παλέψεις, να ελπίζεις και να αφήνεσαι στη ζωή».

Ακόμη, η ίδια αποκαλύπτει για το θέμα της συγχώρεσης: «Δεν είμαστε παντοδύναμοι, δεν είμαστε Θεοί, δεν ορίζουμε συνέχεια πράγματα. Είμαστε ευάλωτα πλάσματα και ευαίσθητα όντα. Έχουμε αδυναμίες. Αν αγαπάς κάποιον καλό είναι να συγχωρείς»

Γωγώ Μπρέμπου: Η επιστροφή στην τηλεόραση

Μετά από πολλά χρόνια απουσίας από τη μικρή οθόνη, η Γωγώ Μπρέμπου επιστρέφει τη φετινή σεζόν στη δραματική σειρά εποχής του Alpha «Ο Παράδεισος των κυριών», στο ρόλο της Όλγας Βασιλείου.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η αγαπημένη ηθοποιός στο περιοδικό, «Τηλεθεατής» με αφορμή την συμμετοχή της στη νέα δραματική σειρά του ALPHA, ανέφερε τα εξής για το ρόλο της:

«Την Όλγα Βασιλείου την χαρακτηρίζουν η καλοσύνη, η μόρφωση, η καλλιέργεια, η αγάπη που έχει για τον γιο της και η προσπάθεια να κρατήσει ενωμένη την οικογένεια της παρά τις αντιξοότητες που θα αντιμετωπίσει. Κατάγεται από μια πολύ πλούσια οικογένεια και δεν έχει χρειαστεί ποτέ να δούλεψε. Αυτό ίσως την κάνει πιο εύπιστη απέναντι στον άνδρα της, ο οποίος διαχειρίζεται την περιουσία της».

Η αλήθεια είναι μας είχε λείψει η παρουσία της από την τηλεόραση, δεν γίνεται να ξεχάσεις το κορίτσι του Σπύρου Παπαδόπουλου.

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του