Μιχάλης Χατζηγιάννης: Η γυναίκα πριν τη Μακρυπούλια, ο φημολογούμενος γάμος και η αγάπη του για τα ζώα

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Ο γνωστός τραγουδιστής είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους της γενιάς του. Όταν κυκλοφόρησε τα πρώτα του τραγούδια όλα τα κορίτσια ήταν κρυφά ερωτευμένα μαζί του, έτρεχαν να προλάβουν να βρουν τους δίσκους του και οι αφίσες του βρίσκονταν σε όλα τα εφηβικά δωμάτια της εποχής. Ο ίδιος, συνέχισε να μας εκπλήσσει με το ταλέντο του μέχρι σήμερα και  κάθε του νέα εκτέλεση γίνεται επιτυχία, ενώ έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού μουσικού χώρου.

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Η σχέση του πολύ πριν τη Μακρυπούλια

Πριν από τη Ζέτα Μακρυπούλια, μία σχέση του Μιχάλη Χατζηγιάννη που είχαμε ξεχάσει ήταν αυτή με την Δέσποινα Ολυμπίου. Οι δυο τους ήταν μαζί από το 2003 έως και το 2009 που επέλεξαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους χωρίς να γίνεται γνωστή η αιτία. Ένα χρόνο μετά, το 2010, μπήκε στην ζωή του η Ζέτα.«Όλα έχουν έναν λόγο ύπαρξης, ένα όφελος κι ένα κόστος. Έχω καταλάβει πως η δύναμη κρύβεται στην ευλυγισία και όχι στη σκληρότητα. Ας είμαστε όλοι καλά, να ζήσουμε όπως μπορούμε καλύτερα, γιατί μόνο αυτό έχουμε. Πέρασαν αρκετά χρόνια από τον χωρισμό μου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, έχω προχωρήσει στη ζωή μου και μπορώ πλέον να πω με σιγουριά ότι καμιά φορά το φορτίο της ίδιας της σχέσης είναι πιο βαρύ από τον χωρισμό που ακολουθεί…», είχε δηλώσει πρόσφατα η τραγουδίστρια.

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Τι δήλωνε η Ζέτα Μακρυπούλια για εκείνον

«Στην αγάπη υπάρχει ένας βαθύτερος δεσμός. Δεν είναι σαν τον έρωτα. Πολλές φορές αν δεν ξέρεις να χειριστείς λίγο πράγματα κι αν δεν ξέρεις να διαφυλάξεις λίγο ένα κομμάτι της ελευθερίας σου, μπορεί να καταπιεστείς. Αλλά αυτό είναι ένα πολύ μικρό κομμάτι μπροστά στα πραγματικά συναισθήματα, μπροστά σε αυτό που ζω αυτή τη στιγμή με τον Μιχάλη, μπροστά στο δέσιμο που έχουμε και την οικογένεια που έχουμε δημιουργήσει», εξομολογήθηκε η ηθοποιός.«Οικογένεια που έχετε δημιουργήσει;» την ρώτησε ο δημοσιογράφος, με την Ζέτα να του εξηγεί «Μεταξύ μας». Με χιουμοριστική διάθεση, ωστόσο, και γελώντας, πρόσθεσε έπειτα «Έχουμε και ένα παιδί. Δεν το έχουμε πει».

Όσο για το αν έχει σκεφτεί να προχωρήσει σε σύμφωνο συμβίωσης με τον αγαπημένο της, η ίδια ξεκαθάρισε «Δεν έχω σκεφτεί αν θέλω να παντρευτώ ή αν θέλω να κάνω σύμφωνο συμβίωσης. Είναι η αλήθεια. Λάθος; Σωστό; Δεν βλέπω μακριά; Αν κάνω παιδιά τότε νομίζω ότι θα αρχίσω να σκέφτομαι αυτά τα πράγματα».Γιατί όμως ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι ο άνθρωπός της και όχι ο σύντροφός της ή απλά μια σχέση; «Γιατί ξέρω ότι μπορώ να ακουμπήσω πάνω στον Μιχάλη και με κάνει να νιώθω ασφάλεια. Γιατί είναι ο άνθρωπος που με καταλαβαίνει περισσότερο από τον οποιονδήποτε αυτή τη στιγμή και με σέβεται από τον οποιονδήποτε», δήλωσε με τρυφερότητα.

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Η αγάπη για τα αδέσποτα

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχει αγαπηθεί τόσο πολύ από τον κόσμο, και για τα υπέροχα τραγούδια του και για την αγάπη του στα ζώα, την οποία δείχνει έμπρακτα.Η μεγάλη του αγάπη είναι η σκυλίτσα του Ζάννη, την οποία είχε βρει αδέσποτο κουταβάκι στο δρόμο και χωρίς να το σκεφτεί καθόλου την υιοθέτησε. Η Ζάννη, πριν από μερικά χρόνια, χρειάστηκε να κάνει χειρουργείο στη σπονδυλική της στήλη. Όμως δυστυχώς μετά από αυτό δεν περπάτησε ξανά.

Ο Βασίλης Τζιγκούρας έφτιαξε με τη βοήθειά του αναπηρικό αμαξίδιο για το ζωάκι. Ο Μιχάλης την παίρενει στα χέρια και τη βοηθάει σε όλο αυτό.Όμως είναι και περήφανος γατομπαμπάς καθώς έχει υιοθετήσει και δύο γάτες. Ένα από τα τελευταία του ποστ στα social media του είναι μια φωτογραφία όπου ποζάρει με έναν από τους δύο γάτους του, τον πορτοκαλένιο Άρη. Ο Άρης είναι πρώην αδέσποτο, το οποίο είχε βρει σχεδόν ξεψυχισμένο, δίπλα σε κάδο σκουπιδιών. Και φυσικά δεν τον προσπέρασε. Τον υιοθέτησε και αυτόν. Και, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, ο Άρης έγινε ένας υπέροχος γάταρος.Ο Μιχάλης όμως σκέφτεται και τις γατούλες στο δρόμο. Έτσι καθημερινά τις μαζεύει από τη γειτονιά που μένει και τους δίνει φαγητό.Η αγάπη του όμως για τα ζώα δεν σταματάει εκεί. Ο αγαπημένος μας τραγουδοποιός είναι χορτοφάγος και έχει πει σε συνέντευξή του: «Είμαι χορτοφάγος για ιδεολογικούς λόγους».

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του