Μαρία Λεκάκη: Η αξέχαστη ‘Γκαρσόνα Β’, η φιλία με την Ελένη Ράντου,η κόρη φωτοτυπία και η πρώτη δισκογραφική δουλειά

Η Μαρία Λεκάκη αποτελεί μια από τις πιο αγαπητές Ελληνίδες ηθοποιούς της τηλεόρασης, καθώς έγινε γνωστή μέσα από το ρόλο της Πέγκυς από το Κωνσταντίνου και Ελένης το οποίο παίζεται ασταμάτητα σε επανάληψη σχεδόν από την προβολή του τελευταίου επεισοδίου. Η ηθοποιός πρόσφατα ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instsgram φωτογραφίες με την αγαπημένη της κόρη, Ζωή.

Λίγα λόγια για τη Μαρία Λεκάκη

Λίγοι γνωρίζουν ότι η Μαρία Λεκάκη αγαπούσε και ασχολούταν πολύ με το χορό πριν την κερδίσει η υποκριτική. Σπούδασε και αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή Βεάκη, έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό. Από τους ρόλους με τους οποίους έχει συνδεθεί πολύ είναι ως «Πέγκυ» στην πετυχημένη τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 «Κωνσταντίνου και Ελένης» καθώς και ως «Μαίρη» στη χιουμοριστική σειρά του MEGA «Νταντά».

Ο προσωπικός λογαριασμός της στο Instagram

Η αγαπημένη ηθοποιός πρωτίστως φροντίζει συνεχώς να μην επιδεικνύει την προσωπική της ζωή, επιθυμώντας πάντοτε να προβάλλει τον επαγγελματικό της χαρακτήρα. .Και μπορεί να μην κάνει πολύ συχνά αναρτήσεις στα social media αλλά το τελευταίο διάστημα έχει ξεκινήσει να δημοσιεύει στον επίσημο και προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης στο οποίο μετρά πάνω από πενήντα πέντε χιλιάδες followers.

Συνήθως, αν δεν υπάρχει κάποιος επαγγελματικός λόγος ή αν δεν έχει κάτι να «πει» μέσα από τη δημοσίευσή της, δεν κάνει αναρτήσεις. Δηλαδή δεν κάνει posts απλά για να κάνει posts. Συνήθως οι δημοσιεύσεις της είναι από το αγαπημένο της μέρος, την Κερνίτσα, από τηλεοπτικές ή θεατρικές δουλειές ενώ έχει και μια μεγάλη αδυναμία στα φυτά.

Η αγαπημένη της κόρη, Ζωή

Ανάμεσα στα δημοσιεύματα της, θα βρούμε μερικές φωτογραφίες με την κόρη της, ενώ σε μία από αυτές είναι και εκείνη μέσα. Παρότι προσέχει και διαφυλάττει την προσωπική της ζωή, δεν θα μπορούσε να μην έχει και μερικές αναρτήσεις, ελάχιστες είναι η αλήθεια, με τη μεγάλη αγάπη της ζωής της, που δεν είναι άλλη από την κόρη της, Ζωή την οποία απέκτησε από τον γάμο της με τον σκηνοθέτη Λεωνίδα Πανωνίδη. Θυμίζουμε πως η Μαρία Λεκάκη, από το 2007 μέχρι και το 2012, ήταν παντρεμένη με τον γνωστό σκηνοθέτη.

Η Ζωή γεννήθηκε το 2005 και είναι πλέον 15 ετών. Η μία φωτογραφία, η οποία είναι παραπάνω, είναι από την περίοδο της καραντίνας που έκαναν οι δύο τους γυμναστική και η άλλη είναι μία φωτογραφία από τα παλιά με αφορμή τη γιορτή της πριν από μερικές εβδομάδες.

Ο αδερφός της Μαρίας Λεκάκη

Ο αδερφός της Μαρίας Λεκάκη είναι ο υποψήφιος Δήμαρχος Πέτρος Λεκάκης. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1980 και αποφοίτησε από το 23ο Λύκειο. Είναι πτυχιούχος Μάρκετινγκ (Εμπορίας και Διαφήμισης) του Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στις Ευρωπαϊκές Πολιτικές Νεολαίας του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Η σχέση μου με την τοπική Αυτοδιοίκηση ξεκίνησε στα 22 μου χρόνια όταν και ήμουν υποψήφιος Σύμβουλος στο Γ’ Δημοτικό Διαμέρισμα.

Το 2010 εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης με τον Γιάννη Μπουτάρη και την «Πρωτοβουλία». Στη διάρκεια της θητείας του στο Δήμο Θεσσαλονίκης είναι μέλος της Οικονομικής Επιτροπής. Διετέλεσε μέλος του ΔΣ της ΔΕΠΘΕ και μέλος του ΔΣ της ΚΕΔΗΘ. Είναι Πρόεδρος στην Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος στην Επιτροπή Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών. Είναι τραπεζικός υπάλληλος. Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Προσωπικού Νέου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου (π.ΤΒΑΝΚ), μέλος της ΟΤΟΕ (Ομοσπονδία Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδος) και της Παγκρήτιας Αδελφότητας Μακεδονίας. Είναι παντρεμένος με τη δικηγόρο Χριστίνα Σαρηπανίδου και έχουμε ένα παιδί.

Η δισκογραφική της δουλειά που περιλαμβάνει και την κόρη της

Με τη βοήθεια όλων των φίλων της η Χριστίνα Γκόλια οπτικοποίησε την ιστορική «Γκαρσόνα» του σπουδαίου λαϊκού συνθέτη Παναγιώτη Τούντα, που περιλαμβάνεται στη νέα δισκογραφική δουλειά της, η οποία και κυκλοφορεί από την Heaven music.

Σε μία απόλυτα jazzy διασκευή, η αισθαντική ερμηνεύτρια, ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του videoclip της με την συμμετοχή αγαπημένων

Ανάμεσά τους η Μαρία Λεκάκη με τη δεκατριάχρονη κόρη της Ζωή Πανονίδου, η καταξιωμένη chef Μαρία Εκμεκτσίογλου, ο Άνθιμος Ανανιάδης, ο Γιώργος Χειμωνέτος, ο διατροφολόγος Δημήτρης Γρηγοράκης, ο pastry chef Χρήστος Βέργαδος, η δημοσιογράφος Μαρία Ρουμελιώτου, ο ταλαντούχος νέος ηθοποιός Δημήτρης Παπαδάκης, ο Γιάννης Φερεντίνος, η 13χρονη Ιωάννα Σταμέλου, αλλά και οι μουσικοί Alfonso Nuzzolo, Δημήτρης Παπαλάμπρου, Παντελής Βαρβάκης, και Θοδωρής Πέρρος.

«Ήταν μία πολύ συγκινητική ημέρα. Χάρηκα από καρδιάς που αγαπημένοι φίλοι με τίμησαν με την παρουσία τους στα γυρίσματα του videoclip αυτού του πανέμορφου τραγουδιού που το παρουσιάσαμε στην απόλυτα jazzy εκδοχή του.

Περάσαμε υπέροχα. Γελάσαμε και απολαύσαμε το υπέροχο φαγητό της Μαρίας Εκμεκτσίογλου». Τα γυρίσματα του τραγουδιού «Η γκαρσόνα» πραγματοποιήθηκαν στο εστιατόριο “Maria’s restaurant Athens” υπό την σκηνοθεσία του Σπύρου Καψίλη, ενώ το μακιγιάζ και τα μαλλιά των guest επιμελήθηκαν οι Σοφία Καραθανάση και Γιώργος Κρασσάς.

Μπορείτε να δείτε την κόρη της ηθοποιού για λίγα δευτερόεπτα στο 2ο λεπτό του βίντεο κλιπ, που ακολουθεί.

Ελένη Ράντου και Μαρία Λεκάκη ακόμα φίλες μετά από 24 χρόνια

Το Κωνσταντίνου και Ελένης αποτελεί πλέον την νούμερο ένα τηλεοπτική σειρά που έχει αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους, καθώς παίζεται σε επανάληψη συνεχόμενα από την προβολή του τελευταίου επεισοδίου. Ξεκίνησε τη σεζόν 1998-99, το καλοκαίρι έπαιξε σε επανάληψη και τη σεζόν 1999-2000 προβλήθηκε ο δεύτερος κύκλος.

Από τον Ιούνιο του 2000 μέχρι το Νοέμβριο του 2015, δεν έπαψε να προβάλλεται σε επανάληψη. Έκανε μια διακοπή δύο μηνών και από το Δεκέμβριο του 2015 επέστρεψε στη μικρή οθόνη, σε επανάληψη φυσικά.

Στην επίσημη πρεμιέρα της Γκάμπυ στο θέατρο Κιβωτός, συναντήσαμε τις δύο γκαρσόνες της σειράς, την γκαρσόνα Α, Ελένη Ράντου και την γκαρσόνα Β, Μαρία Λεκάκη και σας έχουμε αποκλειστικά ενσταντανέ με τις δύο πρωταγωνίστριες.

Η Μαρία Λεκάκη έσκιζε τηλεοπτικά, πάλι στον Αντ1, με το Ταμάμ, ενώ η Ελένη Ράντου -μετά την επιτυχία με τη Φιλουμένα στο Εθνικό- σκίζει πάντα τηλεοπτικά…σε επαναλήψεις!

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του