Κατερίνα Ζιώγου: Η αγαπημένη “Ντορίτα” του Ντόλτσε Βίτα, το άγνωστο bullying στην σειρά και ο καρκίνος που την τελείωσε πρόωρα

Κατερίνα Ζιώγου: Την γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε μέσα από το τηλεοπτικό της ρόλο ως Ντορίτα, στην σειρά “Ντόλτσε Βίτα”, του MEGA, to 1995. Πέρα από την συγκεκριμμένη σειρά, την είχαμε δει στις τηλεοπτικές σειρές «Safe Sex», «Πήρα Κόκκινα Γυαλιά» και «Παππούδες εν Δράσει», αλλά η μεγάλη της αγάπη ήταν πάντα το θέατρο όπου και συμμετείχε σε αρκετές παραστάσεις, μέχρι την περίοδο που διαγνώστηκε με καρκίνο και αναγκάστηκε να σταματήσει. Η ηθοποιός έμεινε χαραγμένη στις μνήμες μας από το ρόλο της Ντορίτας και την απολαμβάνουμε ως σήμερα μέσα από τις επαναλήψεις της σειράς.

Κατερίνα Ζιώγου: Λίγα λόγια για την ηθοποιό

Η ηθοποιός μετά τη μεγάλη επιτυχία της σειράς των Αλέξανδρου Ρήγα και Λευτέρη Παπαπέτρου, έκανε επιλεκτικές εμφανίσεις στην τηλεόραση. Γενικά προτιμούσε να κρατά χαμηλό προφίλ στη ζωή της και έκανε σπάνια δημόσιες εμφανίσεις. Πίσω της αφήνει μία κόρη 17 ετών.

Εκτός από την τηλεοπτική σειρά Ντόλτσε Βίτα, η Κατερίνα Ζιώγου είχε επίσης συμμετάσχει στη σειρά της ΕΤ1 «Παππούδες εν δράσει» (2000-2001). Επιπλέον, είχε παίξει στη σειρά «Πήρα Κόκκινα Γυαλιά» του Alpha (2007), ενώ είχε συμμετάσχει σε δύο αυτοτελείς ιστορίες της σειράς “Safe Sex” που προβλήθηκε το 2008 από το Mega. Πριν το Ντόλτσε Βίτα είχε εμφανιστεί μόνο στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Καθένας με την τρέλα του».

Η Κατερίνα Ζιώγου παρόλο που απείχε αρκετά χρόνια από την τηλεόραση συνέχιζε να εμφανίζεται στο θέατρο σε παραστάσεις όπως «Ο Πατέρας» (Θέατρο 104, 2016), «Εσωτερικές Ειδήσεις» (Θέατρο Ράγες, 2011), «Τέρατα» (Τεχνοχώρος Carter, 2015). H ίδια συμμετείχε και σε παιδικές και εφηβικές παραστάσεις, όπως το «Όταν ο Ήλιος…» (2013- 2014, θέατρο Καρέζη) και «Ο παππουτσωμένος γάτος» (2016).

Κατερίνα Ζιώγου: Οι αγαπημένες μας στιγμές της ως Ντορίτα του Ντόλτσε Βίτα

 

Κατερίνα Ζιώγου: H μάχη με τον καρκίνο

Η Κατερίνα Ζιώγου έδινε μάχη με τον καρκίνο του πνεύμονα και απεβίωσε στις 23 Φεβρουαρίου 2020.

Κατερίνα Ζιώγου: Τι είχε αναφέρει η τηλεοπτική μητέρας τη Άννα Παναγιωτοπούλου

Η Κατερίνα Ζιώγου είχε υποδυθεί την Ντορίτα, την κόρη της Χριστίνας, δηλαδή της Άννας Παναγιωτοπούλου. Η ηθοποιός μίλησε στις 6.3.2020 στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και αποκάλυψε χρόνια μετά το τέλος της σειράς, ότι συνάδελφός της ηθοποιός που έπαιζε στη σειρά έκανε bullying στην τηλεοπτική της κόρη, «Ντορίτα».

«Πόσο το αγαπούσα αυτό το κορίτσι δεν μπορώ να σας περιγράψω. Κι εκείνη με αγαπούσε. Σήμερα το έμαθα, δεν το ήξερα. Δεν γνώριζα ότι πάλευε με τον καρκίνο» δήλωσε αρχικά η ηθοποιός και συνέχισε:

«Είχε περάσει και πολύ δύσκολα κάποιες στιγμές. Την είχαν ρίξει σε κάτι νερά, γινόντουσαν διάφορα τέτοια, είχαμε πολλούς «κομψούς» ανθρώπους εκεί. Από κάποιον ηθοποιό τώρα, δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, της φέρθηκαν πολύ άσχημα και ήθελε να φύγει. Έφυγε, την κυνηγούσαμε», είχε πει η Άννα Παναγιωτοπουλου για την Κατερίνα Ζιώγου.

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του