Γιάννης Νταλιάνης: Η αποχή από την τηλεόραση, η διαφορά ηλικίας με την σύζυγο και ο λόγος που τα παιδια τους δεν βλέπουν τηλεόραση

 Γιάννη Νταλιάνης: Ένας αξιόλογος ηθοποιός, που έχουμε αγαπήσει μέσα από τις τηλεοπτικές του ερμηνείες στην τηλεόραση και στο θέατρο. Τελευταία φορά, τον είδαμε μέσα από τη συμμετοχή του στις “Άγριες μέλισσες”.

Σχετικά με τις «Άγριες Μέλισσες» ο ηθοποιός, είχε πει: «Οι Άγριες Μέλισσες είναι ένας κύκλος που έκλεισε αλλά και αυτό δεν είναι σίγουρο. Σε αυτή την κρίσιμη στιγμή που ο Δούκας και η Μυρσίνη δεν έχουν κανέναν, μια τυπική σχέση χρόνων, ο δικηγόρος, τους καλεί ένα βράδυ σπίτι του. Τους συμπονεί. Πιθανότατα ο δικηγόρος θα επιστρέψει στον τρίτο κύκλο. Ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί οι συζητήσεις».

Γιάννης Νταλιάνης: Λίγα λόγια για τον ηθοποιό

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε στο Φυσικό τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών, στη Δραματική Σχολή του Λαϊκού Πειραματικού Θεάτρου, στη Δραματική Σχολή του Π. Κατσέλη και στο Κέντρο Αρχαίου Δράματος της Ασπασίας Παπαθανασίου.

Οι πρώτες του εμφανίσεις στη σκηνή ήταν, ως σπουδαστής, με τις παραστάσεις του Λαϊκού Πειραματικού Θεάτρου “Τίμων ο Αθηναίος” του Σαίξπηρ με τον Δ. Χορν και “Θεσμοφοριάζουσες” του Αριστοφάνη – σκηνοθεσίες Λ.Τριβιζά.

Γιάννης Νταλιάνης: Ο γάμος του με την Μαριλίτα Λαμπροπούλου

Oι δυο ηθοποιοί, γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της αστυνομικής σειράς “Ίχνη” που προβλήθηκε από το Mega το 2007. Η επαγγελματική συνεργασία έφερε τους δύο καλλιτέχνες πιο κοντά και η συμπάθεια και η χημεία που είχαν μεταξύ τους, εξελίχθηκε σε μία τρυφερή προσωπική σχέση. Το ζευγάρι δημιούργησε μία ευτυχισμένη οικογένεια αποκτώντας δύο παιδιά, δύο υπέροχες κόρες.

Όσον αφορά για τον γάμο του με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου, τα παιδιά τους και αν υπάρχουν δυσκολίες λόγω του κοινού τους επαγγέλματος, ο Γιάννης Νταλιάνης ανέφερε: «Συμφωνούμε στην τέχνη μας, μπορεί να διαφωνούμε στον τρόπο και στην μέθοδο, αλλά δεν υπάρχει ανταγωνισμός που να δημιουργεί πρόβλημα. Με ενδιαφέρει τα παιδιά να πάρουν πολλές προσλαμβάνουσες. Να γίνει ένας καλός επαγγελματικός προσανατολισμός, που δεν γίνεται δυστυχώς στα σχολεία. Να αναπτύξουν τα πραγματικά τους ταλέντα και να βρουν κάτι που τις κάνει ευτυχισμένες και να μπορούν να ζήσουν από αυτό. Και ας είναι αυτό ότι να ναι».

Γιάννης Νταλιάνης: Η συμμετοχή του στο ελληνικό θρίλερ

Ο γνωστός ηθοποιός, είχε πάρει μέρος στην σειρά «Σιωπηλό Δρόμο» και είχε αποκαλύψει πως τα παιδιά του, δεν είδαν ποτέ την συγκεκριμένη σειρά και ο λόγος είναι: «Είναι μια σειρά αξιώσεων, από κινηματογραφική άποψη και τον τρόπο της αφήγησης. Απευθύνεται σε πολύ νεανικό κοινό και έχει μια κινηματογραφική αφήγηση. Τα παιδιά μας είναι μικρά. 12 και 8 ετών. Είναι κορίτσια. Δεν βλέπουν το σίριαλ. Είναι κοινή απόφαση με τη Μαριλίτα να μη βλέπουν το σίριαλ. Ένα παιδί 8 χρονών ακόμη δε μπορεί να ξεχωρίσει τι είναι στον χώρο της τέχνης ή της φαντασίας. Όταν παίζει μάλιστα ο γονιός του… Γενικά έχουν αντιληφθεί τι δουλειά κάνουν οι γονείς τους».

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του