Μαριλίτα Λαμπροπούλου:Ο “Εραστής δυτικών προαστίων”, η απουσία από την τηλεόραση, ο Σασμός και η διαφορά ηλικίας με το σύζυγο της

Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Η ηθοποιός που έγινε γνωστή από τη σειρά του Mega “Εραστής δυτικών προαστίων” όπου πρωταγωνίστησε με τον Αλέξη Γεωργούλη, φέτος εμφανίζεται στο ρόλο της Βασιλικής για δεύτερη χρονιά στον APLHA, στην τηλεοπτική σειρά ‘Σασμός’. Γεννήθηκε στις 15 Ιουλίου 1974 και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι μητέρα δύο κοριτσιών μαζί με τον εξίσου ηθοποιό Γιάννη Νταλιάνη.

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι μία γυναίκα γλυκιά και ευγενική, αφοσιωμένη πλήρως στη δουλειά και την οικογένειά της. Η ταλαντούχα ηθοποιός, όλα αυτά τα χρόνια, μας απασχολεί μονάχα με τη δουλειά της ενώ ακόμη και ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram, είναι γεμάτος από φωτογραφίες γυρισμάτων.

Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Ο “Εραστής δυτικών προαστίων” και ο ρόλος του σκηνοθέτη

Όπως πολλοί θυμόμαστε, Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στον “Εραστή Δυτικών Προαστίων” το 2004, υποδυόμενη ένα κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο, την Λίζα, που σαγήνευσε το λαϊκό παιδί από τα δυτικά προάστια Αλέξη Γεωργούλη.

Χρόνια μετά, το 2012 έκανε την τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση στη σειρά “Είναι στιγμές” του ΑΝΤ1. Έκτοτε σταμάτησε την τηλεόραση. Την ίδια περίοδο σταμάτησε και το θέατρο όπου όχι μόνο έπαιζε αλλά και σκηνοθετούσε.

Οι δουλειές της ως σκηνοθέτης

  • Το 1999 σκηνοθέτησε την παράσταση “Ψυχολογία Συριανού Συζύγου” του Εμμανουήλ Ροΐδη.
  • Το 2000 σκηνοθέτησε την παράσταση “Ο Επιστάτης” του  Χάρολντ Πίντερ Αμόρε.
  • Το 2001 σκηνοθέτησε την παράσταση Καληνύχτα Μαρία” του Σκαφτούρα Αμόρε.
  • Το 2003 σκηνοθέτησε την παράσταση Ρωμαίος και Ιουλιέτα περιμένοντας” του Θ. Τσαπακίδη.
  • Το 2013 σκηνοθέτησε την παράσταση “Λάθος Κίνηση” του Στέφαν Τσβάιχ.

Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Η οικογένεια και ο γνωστός σύζυγος

Ένα απο τα πλέον αγαπημένα ζευγάρια της τηλεόρασης και της τέχνης είναι ο Γιάννης Νταλιάνης και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, οι οποίοι κρατούν τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αν κι έχουν αξιοσημείωτη διαφορά ηλικίας,  η σχέση τους είναι δυνατή και κρατά εδώ και 13 περίπου χρόνια. Ο Γιάννης Νταλιάνης ξεκίνησε την καριέρα του στον χώρο της υποκριτικής τέχνης το 1980 ενώ η σύζυγός του ήταν 14 ετών.

Η ίδια μάλιστα ανήρτησε μία φωτογραφία στο Instagram με τη μικρή της κόρη, η οποία είναι πραγματικά μία κούκλα. Η μία μάλιστα από αυτές, η 12χρονη σήμερα Έλλη Νταλιάνη, έχει ήδη κάνει τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική.

Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Ο Σασμός και η επιστροφή μετά από 9 χρόνια στην τηλεόραση

Η αγαπημένη ηθοποιός εμφανίζεται ξανά 9 χρόνια μετά στην τηλεόραση ως η σύζυγος του Στεφανή, μητέρα του Νικηφόρου. Στο ‘Σασμό’ λοιπόν παρουσιάζεται ως μια γυναίκα κομψή, ευπροσήγορη, νοικοκυρά, καλή μάνα, πιστή αν και όχι ευτυχισμένη σύζυγος. Συγκεκριμένα, ανέχεται έναν επιπόλαιο, άπιστο σύζυγο που πολλές φορές της φέρεται απότομα και την πληγώνει… Μοναδική παρηγοριά στην γκρίζα ζωή της, το παιδί της, ο Νικηφόρος 18 ετών, στον οποίον αφοσιώνεται απολύτως και ολοκληρωτικά.

Παρόλο που η φρεσκάδα του ρόλου δε μας το δείχνει, πράγματι εννέα ολόκληρα χρόνια πέρασαν από την τελευταία φορά που είδαμε τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου να συμμετέχει σε τηλεοπτική σειρά και η ίδια φαίνεται πιο ώριμη από ποτέ.

Πρόσφατα μάλιστα έδωσε μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη τόσο για την επιλογή της να απέχει όλα αυτά τα χρόνια, όσο και για τον λόγο που αποφάσισε να επιστρέψει

Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Η τελευταία της συνέντευξη

Μετά τον «Εραστή δυτικών προαστίων» με τον Αλέξη Γεωργούλη το 2005, απουσιάσατε από τη μικρή οθόνη οικειοθελώς και επανεμφανιστήκατε με το σίριαλ «Είναι στιγμές» το 2012. Μετά κενό… Τι σας έκανε να επιστρέψετε τώρα;

Με τον «Εραστή δυτικών προαστίων» ήταν σαν να μην είχα φύγει ποτέ από την τηλεόραση. Η απόφασή μου να κάνω οικογένεια, τα δύο μου κορίτσια, και το θέατρο με έκαναν να αφήσω την τηλεόραση. Αλλά η πανδημία τα άλλαξε όλα, μεγάλη η οικονομική κρίση, και ήρθε ο Σασμός με αυτό το δελεαστικό σενάριο και τους καλούς συντελεστές. Οπότε, είπα «να μια ωραία στιγμή». Προσωπικά, για μένα, χειρότερο πράγμα από την καραντίνα δεν υπήρξε. Μεγάλη η αβεβαιότητα και το οικονομικό τσουνάμι που έπληξε το θέατρο για ένα χρόνο. Τώρα εμβολιαστήκαμε και νιώθω μια χαρά που πάω στα τηλεοπτικά γυρίσματα. Γιατί το γυαλί είναι αλήθεια και η κάμερα δείχνει ακόμα και τις σκέψεις σου.

Το ευρύ κοινό σας γνώρισε ως Λίζα στον «Εραστή δυτικών προαστίων».

Αυτή η Λίζα… Το σίριαλ είχε προβληθεί το 2004-2005. Μου κάνει εντύπωση ότι υπάρχουν νεαρά παιδιά που έχουν δει τη σειρά στην “εικοστή” επανάληψη για πρώτη φορά και έρχονται και μου μιλάνε. Έχει ακόμη αντίκτυπο.

Μετά από αυτήν τη μεγάλη επιτυχία πήρατε τις αποστάσεις σας;

Δεν υπάρχουν τέτοιες αποφάσεις, αλλά εκ των πραγμάτων συμβαίνει. Έχω κι άλλες πτυχές στη ζωή μου. Η τηλεόραση δεν είναι το παν. Όμως έκανα δύο παιδιά, έχω δουλειές και στο θέατρο.

Με τον Αλέξη Γεωργούλη διατηρείται ακόμα φιλική σχέση;

Δεν βλεπόμαστε, όμως συναντηθήκαμε τυχαία πριν από δύο μήνες στον δρόμο και ήμασταν πολύ χαρούμενοι.

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του