Φαίη Ξυλά: Η επιτυχία στην τηλεόραση, ο γάμος και το διαζύγιο με τον ηθοποιό, οι δηλώσεις για τον Κιμούλη και η άποψη για την διαφορά ηλικίας

Φαίη Ξυλά: Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη στις 8 Μαΐου 1975 αλλά μεγάλωσε στην Κέρκυρα.  Αποφοίτησε από το Εθνικό Θέατρο το 1999, συμμετέχοντας από τότε σε παραστάσεις του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, Θεάτρου Τέχνης, Εθνικού Θεάτρου και άλλες
Ξεκίνησε την καριέρα της στην τηλεόραση το 2002, παίζοντας στη σειρά του Mega Channel «Φεύγα». Η αναγνωρισιμότητα από το τηλεοπτικό κοινό ήρθε μέσα από το σίριαλ «Τα μυστικά της Εδέμ» όπου ερμήνευσε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Φαιή Ξυλά: Η καριέρα στην υποκριτική

Το 2003 παίζει στη σειρά «Όνειρο ήταν» και δύο χρόνια αργότερα (2005) στην «Επαφή» και στη σειρά «Μου λείπεις». Τις χρονιές 2006 και 2007 παίζει σε 4 επεισόδια της σειράς «Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα». Ένα χρόνο αργότερα, το 2008, παίζει και στη σειρά του ΑΝΤ1 «Γιούγκερμαν». Το 2014 πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά του ANT1 «Καλές δουλειές» μαζί με τον Πέτρο Φιλιππίδη
Πέρα από την τηλεόραση, την έχουμε δεί  και σε αρκετές κινηματογραφικές ταινίες. Το 2003 έπαιξε στην ταινία “Λου και Λένα” και το 2005 στους “Λουκουμάδες με μέλι“. Το 2006 έπαιξε στην ταινία “Πεθαίνοντας στην Αθήνα” και το 2007 στις “Γυναικείες συνομωσίες“. Το 2008 ενσάρκωσε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία “Γαμήλιο πάρτυ” και το 2009 πρωταγωνίστησε στην ταινία “Όλα θα πάνε καλά“.

Την περσινή σεζόν, την είδαμε να πρωταγωνιστεί στην σειρά του Star “Έρωτας με διαφορά” μαζί με τον Βασίλη Μίχα.

Φαίη Ξυλά: Ο γάμος και το διαζύγιο

Το Σεπτέμβριο του 2009 παντρεύτηκε με το συμπρωταγωνιστή της στη σειρά τα Μυστικά της Εδέμ, Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο και έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο. Μετά από 15 χρόνια κοινής πορέιας, οι δυο ηθοποιοί αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους.

Η Φαίη Ξυλά, σε συνέντευξή της, είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο Down Town το 2016 για τα κιλά της εγκυμοσύνης: “Τα έχασα μέσα σε δύο μήνες. Όπως τα έχασα, έτσι τα πήρα. Πολύ γρήγορα. Δεν είναι ότι έκανα αυστηρή διατροφή ή δίαιτα. Ή ότι γυμναζόμουν. Ούτε κατά διάνοια. Θες ο μεταβολισμός; Θες ένα θαύμα; (γελάει). Δεν ξέρω πώς έγινε, αλλά τα έχασα μόνη μου. Αλλά και όταν είχα πάρει τα 25 κιλά, όσοι με έβλεπαν μου έλεγαν “δεν έχεις παχύνει, δεν πήρες τίποτα”.

Αναφορικά με τον χωρισμό της μετά από 15 χρόνια γάμου, είπε: «Ο χωρισμός μας ήταν μια ώριμη, κοινή απόφαση. Ο κύκλος της ερωτικής σχέσης έκλεισε και αποφασίσαμε να μην είμαστε πια ζευγάρι. Όμως παραμένουμε οι γονείς του γιου μας και η σχέση μας συνεχίζεται με πολλή αγάπη, αλλά με άλλα δεδομένα. Ο Κωνσταντίνος είναι πολύ σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου. Δεν είναι μόνο ο μπαμπάς του Πάρη. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ και ξέρω ότι μπορώ να εμπιστευτώ». Αναφορικά με το αν είναι έτοιμη για έναν δεύτερο γάμο ή ένα παιδί απάντησε: «Δεν ξέρω, η ζωή είναι απρόβλεπτη.

Φαίη Ξυλά: H απάντηση για τον Γιώργο Κιμούλη

Για την δύσκολη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη η ηθοποιός ανέφερε: «Πάντα μιλούσα ανοιχτά στον χώρο μου γι’ αυτή την εμπειρία, ώστε να προειδοποιήσω τους συναδέλφους μου, αλλά τότε δεν υπήρχε Πειθαρχικό στο ΣΕΗ για να απευθυνθείς. Και θέλω να δηλώσω τη συμπαράσταση μου στις γυναίκες που δέχτηκαν ακόμα χειρότερες συμπεριφορές».

Φαίη Ξυλά: Τι πιστεύει για την διαφορά ηλικίας

Στην ερώτηση αν έχει κάνει σχέση με νεότερο άνδρα ή αν την απασχόλησε ποτέ η διαφορά ηλικίας, η ηθοποιός απάντησε: «Δεν μιλάω ποτέ για τις ερωτικές μου σχέσεις. Η μόνη σχέση μου στην οποία μπορώ να αναφερθώ γιατί είναι γνωστή είναι ο μπαμπάς του γιου μου και είναι μικρότερος από εμένα. Νομίζω ότι δεν θα με απασχολούσε η διαφορά ηλικίας αν έκρινα ότι ταιριάζω με κάποιον σε όλα τα άλλα».

Φαίη Ξυλά: H αποκάλυψη για τα «Τα μυστικά της ΕΔΕΜ».

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» της ΕΡΤ, ήταν πρόσφατα η γνωστή ηθοποιός, η οποία μίλησε για την περίοδο που έπαιζε στη δημοφιλή σειρά «Τα μυστικά της ΕΔΕΜ».

«Έχω ταξιδέψει πολύ. Το πιο μεγάλο ταξίδι μου διήρκεσε τρεις μήνες. Πήγα Ρωσία, Βόρεια και Νότια Αμερική. Δεν είχα καθόλου ρεπό για τρία χρόνια όταν έκανα τα Μυστικά της Εδέμ και αποφάσισα να πάρω έναν μήνα ρεπό για κάθε χρόνο. Πήγα Πετρούπολη και Μόσχα και ΗΠΑ. Θυμάμαι πολλές στιγμές από αυτό το ταξίδι, αυτό που με εντυπωσίασε περισσότερο ήταν οι καταρράκτες του Ιγκουασού, είναι σαν να είσαι στον παράδεισο», αποκάλυψε η Φαίη Ξυλά.

Μια υπέροχη γυναίκα και εξαρετική ηθοποιός!

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του