Βασίλης Μίχας: Η αγάπη για το ποδόσφαιρο, η τηλεοπτική επιτυχία, η καταγωγή από την Αλβανία και η φωτογράφιση στην Τουρκία

Βασίλης Μίχας:  Ο γνωστός ηθοποιός, που μας έχει τραβήξει τον ενδιαφέρον, με την υποκριτική του και την ομορφιά του είναι 29 ετών, μένει στην Κυψελη, έχει δυο καταγωγές και έχει και μια αδερφή. Η πρώτη του τηλεοπτική δουλειά ήταν η σειρά «Επιστροφή» μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, που υποδύθηκε τον Παύλο Σταυρινό.

Φέτος, τον απολαμβάνουμε για ακόμα μία χρονιά στην επιτυχημένη σειρά του Mega, «Γη της Ελιάς».

Στο παρελθόν, είχε βρεθεί καλεσμένος  στο «Night Out» του Θεοχάρη Ιωαννίδη και είχε μιλήσει για την πορεία και την καταγωγή του.

Βασίλης Μίχας: Η υπερηφάνεια για την καταγωγή του

Συγκεκριμένα, είχε αποκαλύψει, τι πιστεύει πως έχει «κληρονομήσει» από την Αλβανία, από όπου κατάγεται η μητέρα του και τι από την Ελλάδα, από όπου κατάγεται ο πατέρας του.

«Έχω κληρονομήσει την εργατικότητα των Αλβανών σαν λαό τον θαυμάζω πάρα πολύ. Έχουν μια ταπεινότητα στη δουλειά κι αυτό είναι ωραία κληρονομιά. Μιλώ τη γλώσσα», είχε πει χαρακτηριστικά.

Και στη συνέχεια, είχε συμπληρώσει: «Για την Ελλάδα την ελευθερία, την πνευματικότητα. Είναι ευλογημένο μέρος κι όσο διαβάζω και μαθαίνω, νιώθω όλο και πιο τυχερός γιατί έχω δει και βιώσει πολλά. Δεν είναι μόνο ο αθλητισμός. Παίζει ρόλο κι η περιοχή που μεγάλωσα και κάποια κουτάκια πρέπει να σπάνε».

Βασίλης Μίχας: Οι γυναίκες της ζωής του

Μπορεί να μην έχουμε δει κάτι για την προσωπική του ζωή, αλλά σίγουρα ο ηθοποιός όπως έχουμε δει και σε φωτογραφίες, έχει μεγάλη αδυναμία στις γυναίκες της ζωής του, οι οποίες είναι πάντα στο πλευρό του και τον στηρίζουν σε κάθε του βήμα, ενώ όπως θα δείτε στη συνέχεια, η ομορφιά είναι μάλλον κληρονομική στην οικογένεια, καθώς μητέρα και αδερφή είναι εξίσου εντυπωσιακές.

Βασίλης Μίχας: Η ζωή έξω από την υποκριτική

Από μικρός λάτρευε να παίζει ποδοσφάιρό, όταν τελείωσε το σχολείο σπούδασε προπονητική με ειδικότητα στο personal training και διαιτολογία. Έχει ασχοληθεί επίσης και με το modeling, έχει περπατήσει σε πασαρέλες μόδας και έχει κάνει και τις φωτογραφήσεις για περιοδικά της Ελλάδας, έχει συνεργαστεί και με περιοδικά της Τουρκίας.

Βασίλης Μίχας: Δείτε φωτογραφίες του

Σίγουρα ο Βασίλης Μίχας, είναι ένας ωραίος άνδρας αλλά και ως ηθοποιός, εμείς του ευχόμαστε να έχει πολλές επιτυχίες στην ζωή του!

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του