Ευαγγελία Συριοπούλου: Οι σπουδές ως νηπιαγωγός, η σειρά που την ανέδειξε, η μητρότητα και ο Παράδεισος των Κυριών

Ευαγγελία Συριοπούλου: Η γνωστή ηθοποιός, έχει μεγαλώσει στην Αθήνα και γεννήθηκε το 1984 και μεγάλωσε στην Αθήνα. Μόλις τελείωσε το σχολείο, άρχισε τις σπουδές της ως νηπιαγωγός και έπειτα ξεκίνησε να εργάζεται στο αντικείμενο των σπουδών της.

Παράλληλα παρακολουθούσε σεμινάρια υποκριτικής στο “Θέατρο των Αλλαγών”, ενώ συμμετείχε στα Καλλιστεία των Δωδεκανήσων κερδίζοντας την πρώτη θέση με τίτλο Σταρ Δωδεκάνησα. Το 2008 ξεκίνησε να σπουδάζει υποκριτική στην Ανώτερη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου από όπου αποφοίτησε τρία χρόνια αργότερα.

Ευαγγελία Συριοπούλου: Η πορεία στην τηλεόραση

Έτσι εγκατέλειψε το επάγγελμα της νηπιαγωγού και αφοσιώθηκε με μεγάλη επιτυχία στην υποκριτική.Στην τηλεόραση, την είδαμε στη σειρά του ALPHA “Έλα στη θέση μου” με τον Γιάννη Τστιμιτσέλη και μια πλειάδα ταλαντούχων ηθοποιών. Φέτος, την βλέπουμε στον “Παράδεισος των κυριών”. 

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε στο «Happy Day» για τη νέα σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί, δηλώνοντας με ενθουσιασμό: «Γίνονται πολλές ανατροπές και πολλά μυστικά θα βγουν στον αέρα σιγά -σιγά. Από σήμερα θα δούμε πολύ πιο βαθιά κρυμμένα μυστικά της Μιράντας γιατί είναι ένα κορίτσι που δεν έχει περάσει εύκολα στη ζωή της. Επειδή δεν έχει παντρευτεί, την λένε γεροντοκόρη και έχει λόγους που άφησε την προσωπική της ζωή πίσω.

Τη Μιράντα την έχω αγαπήσει πολύ και προσπαθώ κάθε μέρα με πολύ κόπο να βρω πράγματα ώστε να μπορέσω να βρω την αλήθεια σε αυτό τον χαρακτήρα».

Και στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Θέλω να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι και πάλι στον Alpha με αυτή την υπέροχη παραγωγή. Τα σκηνικά είναι υπέροχα. Τα κοστούμια μας ταξιδεύουν στο παρελθόν, είμαστε σε μία άλλη εποχή. Το καστ έχει φανταστικούς, ταλαντούχους ηθοποιούς. Του άνδρα μου του άρεσε πολύ και μου είπε ότι θα έχουμε επιτυχία. Τον πιστεύω πολύ» πρόσθεσε η Ευαγγελία Συριοπούλου για τη σειρά Παράδεισος των κυριών».

Ευαγγελία Συριοπούλου: Ο ερχομός του γιού της

Η ηθοποιός και ο σύντροφός της, Στράτος Πατσατζής, ο οποίος είναι οικονομολόγος, μετρούν 12 χρόνια κοινής πορείας και είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Στις 31 Οκτωβρίου 2021, ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε.


Η Ευαγγελία Συριοπούλου είχε μιλήσει σε μια συνέντευξη της, για την μητρότητα αλλά και για τη σχέση της με τον άντρα της ζωής της.

Αρχικά, δήλωσε για τον ερχομό του γιου της και τη νέα της καθημερινότητα: «Είναι καταπληκτικά, έχει δώσει άλλο νόημα στη ζωή μας, είναι άλλη πίστα, η μητρότητα για εμένα είναι σημείο σταθμός, έχει επαναπροσδιορίσει τη ζωή μου. Σε όλα αυτά μου προσφέρει και ηρεμία και γαλήνη».

Ενώ, στη συνέχεια, εξομολογήθηκε για τη σχέση της με το Στράτο Πατσατζή: «Αυτό που νιώθουμε με τον άντρα μου ο ένας για τον άλλο δεν άλλαξε με τον ερχομό του γιου μας. Αυτά τα 12 χρόνια κοινής πορείας μας χάρισε αυτό το πλάσμα, μας ανανέωσε. Ήμασταν έτοιμοι, το θέλαμε».

Σε παλιότερη συνέντευξή της στο «Happy Day», η ηθοποιός είχε αναφέρει για τη ζωή της μετά τον ερχομό του γιου της: «Η ζωή μου έχει αλλάξει προς το καλύτερο, έχω έναν υπέροχο γιο. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι. Η ζωή μας βέβαια είναι στο τρέξιμο γιατί είναι τριών μηνών. Βρίσκομαι εδώ και κάποιες ώρες αλλά έχω κάποιες τύψεις και θέλω να γυρίσω στο παιδάκι μου».

«Την πρώτη ημέρα στο γύρισμα ήμουν όλη μέρα στο τηλέφωνο. Το έβλεπα στην κάμερα, ξαναγύρναγα… Θα το συνηθίσουμε κι αυτό», είχε συμπληρώσει η Ευαγγελία Συριοπούλου.

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του