Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Οι φήμες για χωρισμό, η παράξενη σχέση της με τους γονείς της και η μάχη με τα κιλά

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Η δημοφιλής τραγουδίστρια που λατρεύει το ελληνικό κοινό κρατά χαμηλό προφίλ και δεν απασχολεί συχνά τα μέσα με τα προσωπικά της ζητήματα. Σε συνεντεύξεις που έχει δώσει κατά καιρούς στα μέσα έχει μιλήσει τόσο για την προσωπική της ζωή όσο και για την αγάπη που έχει λάβει από τον κόσμο κατά τη διάρκεια της πορείας της.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Βιογραφικά στοιχεία

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής την 1 Φεβρουαρίου 1983. Είναι 39 ετών και Υδροχόος στο ζώδιο, η καταγωγή της είναι από τη Νάξο και τη Μύκονο. Έχει ύψος 1,60 και είναι κόρη του Γιάννη Ζουγανέλη και της Ισιδώρας Σιδέρη. Οι γονείς της είναι γνωστοί στο ευρύ κοινό και πολλές φορές έχει κάνει κοινή εμφάνιση με τον πατέρα της που φαίνεται να έχουν μία ιδιαίτερη σχέση.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Τα πρώτα βήματά της

Τον Ιούλιο του 2011 πήρε μέρος στην Τελετή Λήξης των 13ων Αγώνων Special Olympics στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο. Το πρώτο της τραγούδι που έγινε μεγάλη επιτυχία ήταν το “Έλα”. Το 2019 ανέλαβε τη θέση coach στο The Voice στον ΣΚΑΪ, μετά την αποχώρηση του Κωστή Μαραβέγια. Επίσης το 2019 τραγούδησε το soundtrack της τηλεοπτικής σειράς “Κόκκινο Ποτάμι” που προβλήθηκε από το Open. Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν φήμες πως η Ελεωνόρα Ζουγανέλη χώρισε με τον αγαπημένο της, Σπύρο Δημητρίου, ωστόσο κανένας από τους δυο δεν είχε τότε επιβεβαιώσει κάτι τέτοιο! Η ίδια αλλά και εκείνος δεν κάνουν συχνά δηλώσεις στην κάμερα που αφορούν την προσωπική τους ζωή.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Οι περιοδείες με τους γονείς της κατά την παιδική ηλικία

Οι γονείς μου ήταν παρόντες στη ζωή μου με παράξενο τρόπο. Ήταν τέλειο το γεγονός ότι άρχισα να πηγαίνω από μικρή ηλικία σε θεάματα. Παρακολουθούσα έναν πολύ γοητευτικό χώρο από μέσα, μπορούσα να κοιμηθώ στα καμαρίνια, να ακολουθώ στις περιοδείες την οικογένειά μου και το έβλεπα σαν κάτι πολύ εύκολο και απλό. Το να είσαι με μια βαλίτσα στο χέρι και συνεχώς να μετακινείσαι μού είναι απόλυτα οικείο. Έχει παίξει ρόλο στο πώς αντιλαμβάνομαι αυτό το κομμάτι της δουλειάς μου. Γιατί οι εμπειρίες που μου έδωσε το τραγούδι ως επάγγελμα δεν είχαν καμία σχέση με αυτές που έζησα όταν ήμουν πιτσιρίκα και απλά παρατηρούσα. Η ευκολία να μην έχω για ένα διάστημα καθόλου σπίτι έπαιξε σημαντικό ρόλο, καθώς ήταν μέσα στο δικό μου DNA”, είχε δηλώσει η τραγουδίστρια σε συνέντευξή της στο Bovary και την Χριστίνα Ζάχου.

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Προσωπική ζωή και γάμος

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη γνώρισε τον άνδρα της ζωής της, Σπύρο Δημητρίου στις 9 Ιουνίου 2020. Μάλιστα, ήταν μία πολύ ιδιαίτερη ημέρα για τον νεαρό δικηγόρο καθώς εκείνο το πρωί κήδεψε τον πατέρα του. Τη γνωριμία τους έκανε η κοινή τους φίλη Σάννυ Μπαλτζή. Όταν βρέθηκαν λοιπόν σε κοινή παρέα, ο έρωτας ανάμεσά τους ήταν κεραυνοβόλος.Μάλιστα, το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι μόλις λίγες ημέρες αργότερα, ο Σπύρος της έκανε πρόταση γάμου. Η τραγουδίστρια δέχθηκε, αφού ο εκλεκτός της καρδιάς της μέσω τηλεφώνου πήρε έγκριση από τον Γιάννη Ζουγανέλη. Έτσι προχώρησαν στις διαδικασίες γάμου με κουμπάρα η Σάννυ Μπαλτζή.

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν στις 9 Ιουνίου 2020 η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου. Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε στο ξωκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στις Σπέτσες με λίγους και εκλεκτούς και καλεσμένους.Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη φόρεσε ένα νυφικό δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη, ενώ κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας, με τη σύζυγό του, Σοφία Πολυζωγοπούλου και η στιχουργός Σάννυ Μπαλτζή. Μετά το μυστήριο το ζευγάρι έφυγε με άμαξα για το χώρο της δεξίωσης.

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Η μάχη με το αδυνάτισμα

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είχε μιλήσει και στην εκπομπή JoinUs του ΣΚΑΪ για τα παραπάνω κιλά και για τον ρατσισμό που βίωσε.«Έχω χάσει πάρα πολλά κιλά. Πριν εκτεθώ και με μάθει ο κόσμος ήμουν ένα άτομο παχύσαρκο. Φυσικά, όταν ξεκίνησα να τραγουδάω ήμουν πιο παχουλή απ’ ότι τώρα. Αλλά επειδή η παχυσαρκία είναι μία πολύ ιδιαίτερη περίπτωση δεν θέλω να φανταστεί κανείς ότι θεωρούσα τον εαυτό μου παχύσαρκο όταν ήμουν 70 κιλά που ξεκίνησα. Ήμουν παχύσαρκη απλά ο κόσμος δεν με ήξερε. Ο κόσμος είναι διαφορετικός απέναντι σε έναν άνθρωπο που είναι παχύσαρκος σε σχέση με έναν αδύνατο. Ένιωσα ρατσισμό. Οι άνθρωποι κοροϊδεύουν γενικώς. Τώρα νομίζω ίσως να είναι κάπως αλλιώς γιατί έχουν αρχίσει να αντιλαμβάνονται ότι δεν είναι μόνο μία παράξενη εξωτερική εμφάνιση, έχει να κάνει και με άλλα πράγματα», είχε πει η ταλαντούχα καλλιτέχνιδα.

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του