Ελένη Βαΐτσου: Η συμμετοχή στην νέα σειρά του OPEN, η σχέση με τον Ανδρέα Γεωργίου, οι χρεωμενες σχεσεις και το ενδεχομενο του γαμο

Ελένη Βαΐτσου: Την γνωρίσαμε μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλος, στην τηλεοπτική σειρά του ANT1 και του Ανδρέα Γεωργίου “Μπρούσκο”. Γεννήθηκε στις 31 Ιουλίου 1986 και  μεγάλωσε στην Κάτω Τιθορέα της Φθιώτιδας. Από μικρή ήθελε να εγκαταλείψει την ιδιαίτερη πατρίδα της για να έρθει στην Αθήνα. Το όνειρο της δεν ήταν υποκριτική αλλά δικηγόρος. Είναι απόφοιτη από το Οικονομικό Τμήμα της Νομικής Αθηνών.

Ελένη Βαΐτσου: Η πορεία της στην τηλεόραση

Στην τηλεόραση μας συστήθηκε ως Μελίνα στο “Μπρούσκο” του Αντρέα Γεωργίου το 2013 στον ΑΝΤ1. Στη συνέχεια έπαιξε στο “Κόκκινο Νυφικό” το 2017 στον Alpha. To 2018 την είδαμε στη σειρά “Ελεύθερη Σχέση” στο Open. Είχε πάρει μέρος στην  καθημερινή δραματική σειράς του ΑΝΤ1, “Ήλιος”. Πέρα από την τηλεόραση έχει ασχοληθεί με τον κινηματογράφο, όπως για παράδειγμα: Χάρολντ και Μοντ (2019), Ράφτης κυριών (2017), Grease (2017), Ο Κουλοχέρης του Σποκέιν (2015).

 Ελένη Βαΐτσου: Η συμμετοχή της στην νέα σειρά «Η δική μας οικογένεια»

Φέτος την βλέπουμε δίπλα στους Μάριο Αθανασίου και Απόστολο Γκλέτσο στη νέα κωμική σειρά του Open, με τίτλο «Η δική μας οικογένεια». Το καστ θα συμπληρώσουν οι ηθοποιοί Υρώ Μανέ, Ελένη Κρίτα, Χριστίνα Τσάφου, Νίκος Πουρσανίδης και Ρένος Ρώτας.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Βασίλης Θωμόπουλος, ενώ το σενάριο ο Άγγελος Χασάπογλου. Η υπόθεση της σειράς επικεντρώνεται στην ιστορία δύο παιδικών φίλων, που έχουν κοινό πάθος τους αγώνες μότο κρος. Μετά από ένα ατύχημα όμως, θα στραφούν επιχειρηματικά σε αυτή τους την αγάπη, που θα τους αποφέρει μεγάλα κέρδη. Ο ένας από αυτούς είναι ορκισμένος εργένης και ο άλλος δημιουργεί τη δική του οικογένεια, αποκτώντας τρία παιδιά, αλλά και υιοθετώντας ένα ακόμα. Όταν ο οικογενειάρχης με τη σύζυγό του σκοτωθούν σε αεροπορικό δυστύχημα την οικογένειά του, τα παιδιά του, «κληρονομεί» ο παιδικός του φίλος, προσπαθώντας πλέον να είναι ο «αρχηγός» (Μάριος Αθανασίου) της «Δικής μας οικογένειας».

Η Ελένη Βαΐτσου μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε με τον ρόλο της Μελίνας στο Μπρούσκο, αλλά και τη συμμετοχή της στον «Ήλιο», αναλαμβάνει στην καριέρα της έναν κωμικό ρόλο και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως θα υποδυθεί τη δημοσιογράφο που θα γίνει οικιακή βοηθός για χάρη… του παιδιού της, ενώ θα δούμε και τον Απόστολο Γκλέτσο σε έναν πολύ ιδιαίτερο ρόλο.

 Ελένη Βαΐτσου: H σχέση της με τον Ανδρέα Γεωργίου

H Ελένη Βαΐτσου ήταν η πρωταγωνίστρια της σειράς “Μπρούσκο” του Αντρέα Γεωργίου, μέσω της οποίας έγινε ευρέως γνωστή στον κόσμο.

Μάλιστα, στο ξεκίνημα της σειράς είχε κατηγορηθεί ότι είχε μπει ανάμεσα στον συμπρωταγωνιστή της και τη σύντροφό του. Μερικά χρόνια αργότερα η Ελένη είχε δηλώσει στο περιοδικό ΕΓΩ και στον Γιάννη Βίτσα: “Η φήμη βγήκε πριν καν ξεκινήσει η σειρά. Δεν με ήξερε κανείς και ξαφνικά βρέθηκα σε εξώφυλλο περιοδικού ως το υποτιθέμενο “ τρίτο πρόσωπο”, αφού ο Ανδρέας είχε σύντροφο. Το θεώρησα τραγικό. Ήμουν, βέβαια, κάπως προετοιμασμένη δεν το πήρα βαριά. Αλλά το ότι δυόμιση χρόνια μετά τη σειρά κυκλοφορεί ακόμα αυτή η φήμη πραγματικά με εκπλήσσει”.

Παράλληλα, είχε αποκαλύψει σε άλλη συνέντευξή της ότι πήρε τον ρόλο χάρη στο παρουσιαστικό της. «Το ρόλο μου στο ”Μπρούσκο” τον πήρα λόγω της εμφάνισής και της φυσιογνωμίας μου. Ήθελαν μια μελαχρινή στην ηλικία μου», είχε πει η Ελένη Βαΐτσου στο You.

Ελένη Βαΐτσου: Ο έρωτας με τον γνωστό σεφ

Το Δεκέμβριο του 2018 η Espresso της χρέωσε σχέση με τον Στέλιο Νιάκαρη, ωστόσο το γνωστό μοντέλο είχε διαψεύσει τότε ότι ήταν ζευγάρι. «Δεν έχω σχέση με την Ελένη Βαΐτσου. Το διαψεύδω. Το πήρε και μένα το μάτι μου το συγκεκριμένο δημοσίευμα. Δεν ξέρω από πού προέκυψε αυτό. Με την Ελένη Βαΐτσου συνεργαστήκαμε για λίγο στο σίριαλ, Ελεύθερη Σχέση. Από εκεί γνωριζόμαστε. Επομένως δεν είμαστε ζευγάρι, ούτε καν συνεργάτες, πρώην συνεργάτες είμαστε», είχε πει ο Στέλιος Νιάκαρης.

Στο παρελθόν η Ελένη Βαΐτσου διατηρούσε σχέση με τον γνωστό σεφ, Γιάννη Αποστολάκη. Το Αύγουστο του 2019, το περιοδικό ΟΚ! αποκάλυψε ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι. Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός και ο ταλαντούχος μάγειρας που απολαμβάνουμε στο MasterChef, απαθανατίστηκαν εκείνο το καλοκαίρι στα Κουφονήσια μαζί με τους γονείς του Γιάννη Αποστολάκη. Η σχέση του ζευγαριού φαίνεται να έληξε αθόρυβα στον Ιανουάριο του 2020.

Ελένη Βαϊτσου: Οι σκέψεις για γάμο

Σε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ, μίλησε για την προσωπική της ζωή αλλά και για το θέμα του γάμου. “Δεν με τρομάζει κάτι. Απλώς και μόνο που σκέφτομαι πόσο καιρό φίλες μου προγραμματίζουν τον γάμο τους και τι ετοιμασίες κάνουν, αγχώνομαι. Μέχρι τότε, βέβαια μπορεί να έχω αλλάξει γνώμη. Το νιώθω πολύ μακρινό, γιατί τώρα είμαι σε άλλη φάση, δουλεύω τόσο πολύ και μου αρέσει. Καλύτερα που δεν μου έχει «χτυπήσει» το καμπανάκι γιατί δεν ξέρω πως θα τα συνδύαζα. Είμαι στο ξεκίνημά μου, και θέλω να αφοσιωθώ εκεί”, έχει δηλώσει.

Η γνωστή ηθοποιός είναι από τις πιο όμορφες Ελληνίδες που έχουμε στην τηλεόραση, της ευχόμαστε τα καλύτερα!

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του