Δέσποινα Ολυμπίου: Η σχέση με τον Χατζηγιάννη, η παρενόχληση στα 19, η αποβολή παιδιού και το σύμφωνο συμβίωσης με το νέο της σύντροφο

Δέσποινα Ολυμπίου: Η αγαπημένη τραγουδίστρια στο παρελθόν συνεργαζόταν στενά και με μεγάλες επιτυχίες με τον δημοφιλή Μιχάλη Χατζηγιάννη και είχαν αγαπηθεί ως ένα από τα ωραιότερα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Ο κόσμος αγαπούσε να τους βλέπει μαζί στη ζωή και στη σκηνή, αλλά μετά από έξι χρόνια τράβηξαν χωριστούς δρόμους. Οι δυο τους προχώρησαν τις ζωές τους με άλλους ανθρώπους και είναι ένα από τα ζευγάρια που πολύς κόσμος είχε ξεχάσει μετά από τόσα χρόνια.

Δέσποινα Ολυμπίου: Οι μεγάλες συνεργασίες

Η Δέσποινα Ολυμπίου έχει τραγουδήσει πλάι σε πολύ μεγάλα ονόματα όπως η Χάρις Αλεξίου, ο Μανώλης Λιδάκης, ο Δημήτρης Μητροπάνος, ο Παντελής Θαλασσινός, ο Κώστας Μακεδόνας, ο Μίμης Πλέσσας, ο Μάριος Τόκας, ο Θανάσης Πολυκανδριώτης, η Κατερίνα Κούκα, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, η Αναστασία Μουτσάτσου, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης κ.ά.

Δέσποινα Ολυμπίου: Ο άντρας μετά τον Χατζηγιάννη

Ο Πάνος Δούκας είναι ο σύντροφος της στη ζωή και όπως λέγεται τη βοήθησε να αφήσει πίσω της την σχέση και το χωρισμό με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Τον σύντροφό της και μετέπειτα πατέρα του παιδιού της τον γνώρισε μέσω κοινών φίλων ενώ ο ίδιος δραστηριοποιείται στα ναυτιλιακά.Η Δέσποινα και ο Πάνος, ζουν και νιώθουν σαν παντρεμένοι και δεν πιστεύουν πως ο γάμος θα αλλάξει τη ζωή τους. Έχουν υπογράψει παρ’ όλα αυτά σύμφωνο συμβίωσης.Ο γάμος για εκείνη είναι μόνο μία σύμβαση γι΄αυτό και επέλεξε το σύμφωνο συμβίωσης για να επισημοποιήσει γραφειοκρατικά την ένωσή της με τον αγαπημένο της. Η εγκυμοσύνη της είχε αποκαλυφθεί όταν ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου είχε δημοσιεύσει μία κοινή φωτογραφία τους στο instagram, την οποία είχε συνοδεύσει με τους στίχους μεγάλης επιτυχίας της τραγουδίστριας: «Πες το δυνατά πως μ’αγαπάς, πες το δυνατά πως σ’αγαπώ» και πρόσθεσε στη λεζάντα του το hashtag #mothertobe.

Δέσποινα Ολυμπίου: Εξομολογείται ότι δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση

«Υπήρξε σεξουαλική παρενόχληση και αρκετά έντονη και αιφνιδιάστηκα. Έγινε σε ηλικία που δεν είχα το θάρρος να αντιδράσω έντονα. Έγινε όταν ήμουν 19 ετών από ένα πρόσωπο που δεν το περίμενα, από γνωστό τραγουδιστή και έχασα και τη δουλειά μου γι΄αυτό. Οι εκ των έσω γνωρίζουν».

Δέσποινα Ολυμπίου: Το δυσάρεστο περιστατικό στο J2US

Η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει μιλήσει δημόσια για μία ατυχία κατά την εγκυμοσύνη της.Πιο συγκεκριμένα, η Δέσποινα Ολυμπίου εξομολογήθηκε πως «έτυχε να έρθει η πρώτη εγκυμοσύνη που με έβαλε στη διαδικασία να το σκεφτώ γιατί μέχρι τότε είχα μια σχέση που ήμασταν καλά αλλά δεν σκεφτόμουν ότι θα κάνω παιδί. Ποτέ δεν σκεφτόμουν ότι θα κάνω παιδί. Δεν ήμουν από τις κοπέλες που έλεγα ότι θέλω να κάνω ένα, δύο ή τρία παιδιά».

«Όταν έφερα τον Χρήστο μου στη ζωή ήμουν 41 χρονών, οπότε τα μέτρησα όλα πάρα πολύ. Επομένως ήμουν απολύτως συνειδητοποιημένη και ήταν η τρίτη μου εγκυμοσύνη ο Χρήστος. Είχε προηγηθεί μια αποβολή και μια επιβεβλημένη αποβολή γιατί υπήρχε πρόβλημα στη δεύτερη προχωρημένη εγκυμοσύνη. Επομένως στην τρίτη μου εγκυμοσύνη λέω, με βάση και τη στατιστική, πως δεν γίνεται αυτό το μωρό να μην είναι εντάξει. Είπα μάλιστα τότε στον σύντροφο μου, τον Κωνσταντίνο πως σταματάω τα πάντα. Ήθελα να σταματήσω γιατί δεν ήθελα να το θέσω σε κίνδυνο από την πρώτη μέρα που έχω συνειδητοποιήσει ότι είμαι έγκυος. Ήθελα ηρεμία και να το απολαύσω».

«Μάλιστα, η μία αποβολή έγινε στο J2US. Με το που μου είπαν, «Δέσποινα πάμε στο πλατό» ζήτησα ένα λεπτό να πάω στην τουαλέτα και είδα το αίμα. Μετά βγήκα στη σκηνή γιατί έπρεπε να ξεκινήσει το γύρισμα. Δεν ήμουν μόνη αλλά ήταν άλλα 100 άτομα από πίσω που δεν μπορούσαν να περιμένουν το πρόβλημα του ενός. Ήταν απογοητευτικό και ήθελα λίγα λεπτά μόνη μου, αλλά δεν τα είχα και εκεί είναι που στριμώχτηκα» συμπλήρωσε η Δέσποινα Ολυμπίου στο μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του