Χριστίνα Ωνάση: Η “καταραμένη” κληρονόμος, τα άτυχα διαζύγια και ο ξαφνικός θάνατος στο μπάνιο της βίλας της

Χριστίνα Ωνάση: Η κόρη του αείμνηστου Ωνάση, μεγάλωσε μια ζωή μέσα στα πλούτη, στα φώτα της δημοσιότητας και οι paparazzi κυνηγούσαν κάθε βήμα της. Ότι και να έκανε σχολιαζόταν και ειδικά η άτυχη προσωπική ζωή της. Η Χριστίνα Ωνάση έκανε 4 γάμους και πήρε 4 διαζύγια, με την ίδια να φαίνεται να είχε μεγάλο πρόβλημα ανασφάλειας και αποδοχής της αγάπης παρότι φαινομενικά ήταν μία γυναίκα που είχε τα πάντα δικά της.

Χριστίνα Ωνάση: Η χρυσή κληρονόμος

Μπορεί να ήταν η μοναχοκόρη του `Ελληνα κροίσου Αριστοτέλη Ωνάση, επιχειρηματίας και επίλεκτο μέλος του διεθνούς jet-set, ωστόσο έζησε μια σύντομη ζωή πλημμυρισμένη από ανασφάλεια και έλλειψη ουσιαστικής, ανιδιοτελούς αγάπης από τους άνδρες που την πλησίαζαν.H Χριστίνα Ωνάση απασχόλησε και συνεχίζει να απασχολεί ακόμα και σήμερα -33 χρόνια μετά το θάνατό της- τα πρωτοσέλιδα των μεγαλύτερων εφημερίδων του κόσμου, για την περιπετειώδη προσωπική της ζωή.Την ενδιέφερε να είναι αρεστή κι επιθυμητή στους άνδρες, αλλά δεν τα κατάφερνε. Ακολουθούσε εξαντλητικές δίαιτες, έχανε πολλά κιλά- που ξαναέπαιρνε με ευκολία- εξαιτίας της κατάθλιψης, από την οποία έπασχε. Οι γιατροί τής έγραφαν βαρβιτουρικά, αμφεταμίνες και ηρεμιστικά χάπια, που παρ’ ολίγο να της στοιχίσουν τη ζωή, όταν στα μέσα της δεκαετίας του ‘70 νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο από υπερκατανάλωση ηρεμιστικών.

Χριστίνα Ωνάση: Τα άτυχα διαζύγια

Η Χριστίνα Ωνάση τέλεσε τέσσερις γάμους, που δυστυχώς όλοι τους κατέληξαν σε διαζύγιο.Το 1984 γνωρίζει τον κατά τρία χρόνια μικρότερό της Γάλλο επιχειρηματία Τιερί Ρουσέλ, κληρονόμο της ομώνυμης γαλλικής φαρμακοβιομηχανίας.Αφού παίρνει διαζύγιο από τον Ρουσέλ πηγαίνει στο Μπουένος Άιρες (διατηρούσε και την αργεντινή υπηκοότητα, εκτός από την ελληνική) και ετοιμάζεται για τον πέμπτο γάμο της με τον Χόρχε Τσολμεκτσόγλου, πρόεδρο της ελληνικής παροικίας του Μπουένος Άιρες.Αυτό που είχε στο μυαλό της ήταν να το πείσει για επανασύνδεση και να αποκτήσει μαζί του ένα ακόμη παιδί.Αξίζει να σημειωθεί ότι γάμος τους είχε λήξει όταν η Χριστίνα έμαθε ότι Γκάμπι Λουτχάγκε, ήταν ξανά έγκυος από εκείνον.

Χριστίνα Ωνάση: Το τραγικό φινάλε

Όπως επισημαίνει ο βιογράφος της, William Wright, η Χριστίνα προσπαθούσε με κάθε τρόπο να δελεάζει τον Τιερί, τόσο με ακριβά δώρα, όσο και μετρητά.Εκείνο το καλοκαίρι του 1988, νοικιάζει τη Villa Trianon στη Κυανή Ακτή, όπου μετακόμισε με την Αθηνά και σύντομα ο Τιερί βρέθηκε κοντά τους. Οι paparazzi απαθανατίζουν μια ιδιαίτερα προσωπική στιγμή τους… Του προσφέρει 10 εκατομμύρια δολάρια για να γίνει πατέρας ενός ακόμη παιδιού μαζί της, ωστόσο της αρνείται.Στις 18 Νοεμβρίου του 1988 βρίσκεται νεκρή στο μπάνιο τής πολυτελούς κατοικίας της στη συνοικία Τορτουγκίτας του Μπουένος Άιρες. Σύμφωνα με τη νεκροψία, έφυγε από καρδιακή προσβολή, που προκλήθηκε από οξύ πνευμονικό οίδημα. Η σορός της μεταφέρεται και τάφεται στο Σκορπιό, το ιδιόκτητο νησί της οικογένειάς της, πλάι στον αδελφό της και τον πατέρα της.

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του