Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Ο χαμός του αδερφού του, η πρόταση γάμου, ο τσακωμός με τον Φιλιππίδη και το δεύτερο παιδί

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976. Είναι απόφοιτος της Δραματικής σχολή του Θεάτρου Τέχνης «Κάρολος Κουν». Έχει υποδυθεί άπειρους ρόλους και διαφορετικούς μάλιστα με τεράστια επιτυχία, ένας ρόλος που είχε υποδυθεί και είχε απασχολήσει τα ΜΜΕ, ήταν αυτού του Αλέξη Τσίπρα στην ταινία του Κώστα Γαβρά, μάλιστα τον εν λόγω ρόλο τον είχε πάρει μέσω casting ενώ είχε δηλώσει πως θα είχε ενδιαφέρον να γνωριστεί με τον ίδιο.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Ο χαμός του αδερφού του

Ο μεγάλος αδερφός Κωνσταντίνος του ηθοποιού, ήταν χτυπημένος από βαριά αρρώστια, άφησε την τελευταία του πνοή το 2009 βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του. Ο Κωνσταντίνος Μπουρδούμης ήταν παντρεμένος και είχε ένα κοριτσάκι τεσσάρων χρόνων.

Την περίοδο που έφυγε ο Κωνσταντίνος ο Αλέξανδρος έπαιζε στο θέατρο στην παράσταση «Η όπερα της πεντάρας» και περιόδευε σε όλη την Ελλάδα. Έπρεπε να ψυχαγωγεί το κοινό, ενώ εκείνος ζούσε ένα μεγάλο -βουβό- δράμα. Υποδυόταν τον κομπέρ στην παράσταση, ένα ρόλο εξαιρετικά δύσκολο αφού έπρεπε να γελάει συνέχεια! Ωστόσο, και εκτός σκηνής δεν μιλούσε γι’ αυτό που ζούσε. Δεν ήθελε να επιβαρύνει τους συνεργάτες του με το πρόβλημά του. Την ημέρα που είπε το τελευταίο αντίο στον Κωνσταντίνο, μετά την εξόδιο ακολουθία, είχε γύρισμα και έπρεπε ως άψογος επαγγελματίας να πάει αμέσως στο πλατό.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Η πρόταση γάμου στην ηθοποιό

Ο αγαπημένος ηθοποιός, είναι παντρεμένος την αγαπημένη του Λένα Δροσάκη επίσης ηθοποιό, χαρακτηριστικά μας έχει μείνει η πρόταση γάμου που είχε ετοιμάσει, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου και μάλιστα στην σκηνή νυχτερινού κέντρου.

Το λαμπερό ζευγάρι ηθοποιών είναι μαζί αρκετά χρόνια, μάλιστα ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είχε κάνει ερωτική εξομολόγηση πριν από λίγο καιρό μέσω Instagram, με στίχους από ένα ποίημα του Γιώργου Σεφέρη.

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, είχε επιλέξει να διασκεδάσει στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Άννα Βίσση με στόχο να κάνει έκπληξη στην καλή του.

Συγκεκριμένα, είχε ανέβει στην σκηνή, είχε πάρει το μικρόφωνο και είχε γονατίσει μπροστά στην Λένα Δροσάκη, κάνοντάς της πρόταση γάμου . «Θα με παντρευτείς αγάπη μου;» την είχε ρωτήσει υπό τους ήχους των ντραμς να παίζουν. Η Άννα Βίσση είχε καλέσει την Λένα Δροσάκη να σηκωθεί με την ηθοποιό, ξαφνιασμένη να είχε δώσει ένα παθιασμένο φιλί στον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, ο οποίος περίμενε να ακούσει την απάντησή της.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης – Λένα Δροσάκη: Ο καρπός του έρωτα τους

Ο γάμος τους πραγματοποίηθηκε με μεγάλη μυστικότητα στα Βραχνέικα, στην ιδιαίτερη πατρίδα της νύφης με καλεσμένους μόλις 25 άτομα. Στην εφημερίδα «Εστία» είχαν δημοσιεύσει την αναγγελία του γάμου τους που έγραφε:

«Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, κάτοικος Αθηνών, γεννηθείς εις Αθήνας, του Αναστασίου και της Αθηνάς το γένος Ανεστοπούλου και η Ελένη Δροσάκη, κάτοικος Κολωνού, γεννηθείσα εις Πάτρας, του Χρήστου και της Γεωργίας το γένος Κουτσογιάννη, πρόκειται να έλθουν σε γάμο που θα γίνει εις Πάτρας» .

Βεβαίως το γάμο τον είχαν αποκαλύψει οι δυο κουμπάροι του νεόνυμφου ζευγαριού, ο ηθοποιός Άγγελος Μπούρας και η δημοσιογράφος Βένια Καραγιάννη μέσω Instagram. Λίγο αργότερα ήρθε και ο μικρός γιος, που έφερε ευτυχία στην οικογένεια. Ο γνωστός ηθοποιός έσπευσε να ανακοινώσει με ευχάριστο τρόπο το χαρμόσυνο γεγονός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
«Καλώς όρισες αγόρι μας! Περιμέναμε τον ερχομό σου μαζί με τη μαμά σου κι ήρθες και μας έκανες τρισευτυχισμένους!» 

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Ο καυγάς με τον Πέτρο Φιλιππίδη στα γυρίσματα

Στην τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ “Χαιρέτα μου τον πλάτανο”, συμπρωταγωνίστες υπήρξαν μαζί με τον Πέτρο Φιλιππίδη.  Μετά από όσα έχουν γίνει περί τις καταγγελίες στο θέατρο και στον ίδιο τον ηθοποιό, είχε γίνει ένα σκηνικό ανάμεσα τους.

Η ΕΡΤ είχε δώσει ανακοίνωση όπου διευκρινίζει ότι ο ηθοποιός δεν θα συμμετέχει από σήμερα στα γυρίσματα της σειράς:

“Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με την καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο”, η ΕΡΤ διευκρινίζει ότι ουδέποτε ετέθη ζήτημα διακοπής της σειράς στην οποία μετέχουν δεκάδες ηθοποιοί και τεχνικοί και παρακολουθούν καθημερινά εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες. Λόγω, ωστόσο, της αυτονόητης ευαισθησίας που οφείλει να επιδεικνύει η Δημόσια Τηλεόραση, ο ηθοποιός για τον οποίο έχουν υποβληθεί επώνυμες καταγγελίες προς έλεγχο στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, από σήμερα δεν θα μετέχει πλέον στα γυρίσματα της σειράς”.

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος Τάσος Τεργιάκης είχε αποκαλύψει: “Λίγες ώρες πριν εισαχθεί στο νοσοκομείο ο Πέτρος Φιλιππίδης υπήρξε μια λεκτική επίθεση του Αλέξανδρου Μπουρδούμη προς τον ηθοποιό, την ώρα που είχαν μια κοινή σκηνή. Το έμαθα από άνθρωπο που ήταν μπροστά.

Χρειάστηκε η επέμβαση τρίτων για να σταματήσει και να μην ολοκληρωθεί το γύρισμα. Είπαν όμως ότι πρέπει οι κοινές σκηνές που είναι λίγες μεταξύ των δύο, θα πρέπει να τελειώσουν. Την Τετάρτη δεν τέλειωσαν και ακολούθησε η εισαγωγή στο νοσοκομείο. Και μέχρι το Σάββατο ήταν μέσα”.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είναι σύζυγος της Λένας Δροσάκη, μιας εκ των τριών ηθοποιών που προχώρησαν σε επίσημες καταγγελίες για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Φαίνεται πως η ένταση μεταξύ τους ανέβηκε τόσο πολύ που δεν απεφεύχθη το επεισόδιο μεταξύ τους.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Ο ερχομός του δεύτερου παιδιού

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και στην Χριστιάνα Κοχλατζή είχε μιλήσει η Λένα Δροσάκη κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφισης. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη συνεργασία με τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Μπουρδούμη αλλά και το ενδεχόμενο απόκτησης ενός δεύτερου παιδιού.

Η απάντηση της Λένας Δροσάκη στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού
«Μου αρέσει που συνεργάζομαι με τον σύζυγό μου. Το έργο είναι εξαιρετικό. Αποφεύγαμε να συνεργαστούμε με τον Αλέξανδρο, για να μην είμαστε όλη μέρα μαζί. Δεν θα ήμουν θετική να παίξει ο γιος μου σε διαφήμιση, γιατί δεν το επιλέγει ο ίδιος αλλά εγώ.Είναι ανάλογα τις αντοχές. Εγώ αυτή τη στιγμή, δεν είμαι έτοιμη να φέρω στον κόσμο ένα δεύτερο παιδί», αποκάλυψε η Λένα Δροσάκη.

Εμείς ευχόμαστε στον Αλέξανδρο Μπουρδούμη τα καλύτερα στην οικογένεια του και στον επαγγελματικό τομέα!

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του